Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

omerarda83

Üye
e66 telefonum ingilizce oldu türkçeye ceviremedim yardımcı olnu bana

Önce konuları bir oku istersen Adamın gelip senın evinde Telefonuna Program atıcak hali yok oku anlamadığın yer olursa sor bence..:nono:

falsefaces_slen

Üye
merhaba arkadaşlar nokia 8800 arte telefona türkçe dil yükleme nasıl yapabilirim

bogeyman2007

Üye
Takdir ve Tebrik ediyorum arkadaşım. Son derece Başarılı bir çaılşma olmuş.
Ben sistemciyim n86 484 white telefonum vardı Türkçeye çevirdim. Teşekkürler.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

fransaparis

Üye
mini n97 rm 555 buldum ama turkce lisani nasil yukleyebilirim.Yardimin icin tsk ederim!!

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

omerarda83

Üye
selamlar N97 mini Rm 555 Telefonun Yazılımını 11.0.045 e phoenix ile yükseltmek istiyorum fakat

n97 MİNİ 11.0.045 DOSYASINI indirip yüklemeye çalıştıgımda bu resimdeki hatayı veriyor

Yardımcı olursanız çok sevinirim
dosyayı farklı programlarla indirdim ama hep aynı

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
selamlar N97 mini Rm 555 Telefonun Yazılımını 11.0.045 e phoenix ile yükseltmek istiyorum fakat

n97 MİNİ 11.0.045 DOSYASINI indirip yüklemeye çalıştıgımda bu resimdeki hatayı veriyor

inen rar dosyasınnı winrar ile acacaksınız.sonra olusan exe dosyasını kuracaksınız.

omerarda83

Üye
Tolga Bey Ben zaten sizin dediğiniz gibi yaptım winrardan sağ tıklayıp klasöre çıkart dedim sonra çalıştırdım kurarken gördüğünüz hatayı verdi.
Acaba Dosya Hatalı olabilirmi Rapidshare e yüklenen.

Çünkü farklı pc den de indirdim aynı

Teşekkürler.

cetin61

cetin61

Üye
kardeş bende nokia n95 var verdiğin türkçe kodu nemesis service suite programıyla denedim ve pc suite ile tekrar güncelleme yaptım ve türkçe oldu emegin için cok teşekür ederim :oke:

Emir

Emir

Üye
Çok saol işime çok yaradı :) :)

sword80

Üye
allah bu padid midir ne baş belasıdır bin belasını versin yaa....
bi dosya indirecem anam dinim ağladı bu ne bela biş anlamadımki....

yakuti

yakuti

Üye
inen rar dosyasınnı winrar ile acacaksınız.sonra olusan exe dosyasını kuracaksınız.

Yeni aldığım N97 mini'de aynı problem oluştu 3 gündür ne yaptıysam güncelleme yapamıyorum. Bahsi geçen N97 Mini RM-555 11.0.045 v2 (EMEA) dosyasını indirdim yukarıdaki gibi CRC hatası veriyor belki bendeki internettedir sorun diye arkadaş da başka bilgisayardan indirdi getirdi aynı hata. Yoksay deyip kuruluma devam ettiğimde de Phoenix'de şu hatayı vermekte :

Şimdi Tolga bey çıldırmadan önce ne olur bir el atın şu işe bitsin bu çilem... :vur:vur:vur

legionnn

Üye
arkadaşlar herkes neden yapamıyor ben bir türlü anlayamıyorum.verilenleri harfiyen uygulansa bir problem kalmayacağını düşünüyorum.bugüne kadar 7 telefona flash attım ve hepsine flash atarken burdan faydalandım.beni büyük bir dertten kurtardı burası. :oke:

cico18

Üye
öncelikle tolga arkdasım cok güzel bir iş cıkarmıssınız,teşekkr ederim
benim n73 cihazım var,telefonda kilit kodu die bişi cıkıyor acmaya calısınca,bu yüzden acılmıyor.
sizce nasıl birşey yapabilirim_? bu topicteki cogu seyi denedim ama phoenix ile bir türlü yapamadım,eski telefonum 6630 da denedim oldu,ama n73 acılmadıgı için bir türlü olmuyor,yardımınızı bekliyorum.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle tolga arkdasım cok güzel bir iş cıkarmıssınız,teşekkr ederim
benim n73 cihazım var,telefonda kilit kodu die bişi cıkıyor acmaya calısınca,bu yüzden acılmıyor.
sizce nasıl birşey yapabilirim_? bu topicteki cogu seyi denedim ama phoenix ile bir türlü yapamadım,eski telefonum 6630 da denedim oldu,ama n73 acılmadıgı için bir türlü olmuyor,yardımınızı bekliyorum.

kilit kodu 12345 olarak girin.

--------------- Ekleme ---------------

allah bu padid midir ne baş belasıdır bin belasını versin yaa....
bi dosya indirecem anam dinim ağladı bu ne bela biş anlamadımki....

Temel 2 sorunla karşılaşıyoruz

1)
Belli bir boyutta dosya indirdikten sonra,tekrar bir dosya daha indirmek istiyorsunuz ama;
size şu kadar bekle,sonra tekrar indirmeye başla diyor.

2-)linke tıklayıp rapid'e yönlendikten sonra ortalam 1 dakika sonra indirme linkini veriyor.bu sorunuda kapatacağız.

önce

1.sorunu halledelim:

yöntem 1:

çoklu ip kullanıyorsanız,yani dağıtım yada çoklu modem kullananlar için bu yöntem %100 işler.
şöyle ki,
rapidden dosyayı indirin.bu dosya belli büyüklükte olur zaten bu yöntemi kullanmak için.
sonra modem ve dağıtım siviçinin fişlerini 5er saniye çıkarıp takın.
sonra pc'den sağ alt köşedeki saat yanındaki yerel ağ başlantısına sağ tıklayıp bağlantıyı kesin.
daha sonra documents and settingsteki cookies klasörünü temizleyin.
en sonundada ağ bağlantılarına girip ağ bağlantılarını görüntüleye tıklayıp,ağ'ı 2 kere tıklayıp etkinleştirin.

yöntem 1/2:

başlat/çalıştır/aç

kısmına aşağıdaki komutları aynen,ayrı ayrı sırayla yazıp enter'leyin

ipconfig /flushdns

ipconfig /release

ipconfig /renew

bu yöntemlerle tamamdır.

kardeş bende nokia n95 var verdiğin türkçe kodu nemesis service suite programıyla denedim ve pc suite ile tekrar güncelleme yaptım ve türkçe oldu emegin için cok teşekür ederim :oke:

güle güle kullanın...

Çok saol işime çok yaradı :) :)

güle güle kullanın...

Yeni aldığım N97 mini'de aynı problem oluştu 3 gündür ne yaptıysam güncelleme yapamıyorum. Bahsi geçen N97 Mini RM-555 11.0.045 v2 (EMEA) dosyasını indirdim yukarıdaki gibi CRC hatası veriyor belki bendeki internettedir sorun diye arkadaş da başka bilgisayardan indirdi getirdi aynı hata. Yoksay deyip kuruluma devam ettiğimde de Phoenix'de şu hatayı vermekte :

Şimdi Tolga bey çıldırmadan önce ne olur bir el atın şu işe bitsin bu çilem... :vur:vur:vur

1.sayfada anlattıgım gibi your uninstaller programıyla tüm nokia ile ilgili programların hepsini silin ve tekrar yükleyin.

Tolga Bey Ben zaten sizin dediğiniz gibi yaptım winrardan sağ tıklayıp klasöre çıkart dedim sonra çalıştırdım kurarken gördüğünüz hatayı verdi.
Acaba Dosya Hatalı olabilirmi Rapidshare e yüklenen.

Çünkü farklı pc den de indirdim aynı

Teşekkürler.

windows versiyonunuz engelliyor,peki baska telefona ait yazılımı yüklediniz mi hiç hepsinde de aynı problem varmı?çünkü yükleyen arkadaslar var,problem olsa onlar yapamaz.

yakuti

yakuti

Üye

Dün akşam yaptıklarımı yazayım doğru mu yanlış mı yaptığımı siz söyleyin lütfen :

1- Your Uninstaller 2010'u indirip kurdum. Programı açtım önce daha önceden kurduğum phoenix'i, sonra pc suite, NSS, NSU, nokia cable driver ve nokia connectivty li bişeyi sildim ne varsa. Regeditten de temizledi program (hatta programın yapısı çok hoşuma gitti bundan sonra hep onu kullanacağım) Sonra bilgisayarı tekrar başlattım.

2- O arada telefona soft format attım, sim kartı çıkardım.

3- Bilgisayar açıldı. Phoenix'i kurdum. N97 Mini RM-555 11.0.045 v2 (EMEA) part1 ve part2'yi çıkardım. 298mb lık bir package dosyası çıktı mavi iconlu. Çift tıkladım. Program Files/Common Files/Nokia/Datacache klasörüne dosya atacak belli onu değiştirmedim. Next dedim. CRC error dedi. Yoksay,yoksay,yoksay sürekli bastım. Ona rağmen belli dosyalarını belirlenen klasöre çıkardı. Kontrol ettim Rm-555_0585088 (benim telefonun ürün kodunu içeren dosya ismi) den 3 tane farklı uzantılı dosya ile birlikte diğer ürün kodlarının da bulunduğu birsürü dosyalar var. Ancak "compressed_files.dpc" isimli dosya çıkmamış zannımca sorun burdan kaynaklanıyor.

4- Pc Suite'i kurdum ve bilgisayarı tekrar başlattım. Telefonu bilgisayara bağladım.

5- Phoenix'i açtım. Yazdığınız gibi USB'yi seçtikten sonra Scan Product'a tıkladım. Telefonun özellikleri altta geldi. Üstte RF olarak geldi söylediğiniz gibi Normal'e çevirdim. Flashing/firmvare update'e girdim. Resimde hata dışındaki pencere otomatik olarak geldi zaten. Ürün kodumu içeren. Herhangi bir değişiklik yapmadan refurbish'e tıkladım ve resimdeki hatayla karşılaştım.

Durum bundan ibaret Tolga Bey şimdi ne yapmalıyım veya nerde yanlış yaptım?

Not : 3. maddede geçen 298mb lık dosyayı belki bağlantıda sorun olmuştur tam inmemiştir o yüzden CRC hatası veriyordur diye düşünüp başka bir bilgisayarda arkadaşa link atarak indirmesini rica ettim. İndirip getirdi durum aynı. Dosya boyutu da dahil. Benim tahminim flash dosyasında bir sorun var gibi ne yapmalıyım bilmiyorum delireceğim :ah

cico18

Üye
kilit kodu 12345 olarak girin.

12345 olarak girdim ama ne yazıkki değiştirilmiş,bunu kırmanın yolu sadece box ilemi olur acaba?
valla saolun tolga bey hiç mecbrytnz yokkken ilglnyrsunuz.:oke:

joker444

Üye
RM-555_EMEA_11.0.045_v2.0_N97mini dosyasini 2 kez indirdim, fakat kurulumda her iki seferde de CRC hatasi veriyor, hatali upload edilmis sanirim. Tekrar upload edebilir misiniz ?

Bu arada E71 'imin flashini indirip rahatlikla kurdum ve phoenix'le update'ini yapabildim...

Phoenix'de Tools ---> Image File Download var, oradan gerekli product code yazilip gerekli dosyayi indirince calisir mi acaba... Denedikten sonra sonucu yazarim buraya...

Oradan indirmek ise yaramadi... Navifirm ile dosyalari indirdim, sonra da Phoenix'le yukledim, sorun yok...

Tesekkurler...

omerarda83

Üye

N97 mini 11, in rapiddeki dosyası hatalı Yeniden upload edilmesi gerekli. Bende bu Hatayı alıyorum.

Israrla Dosyayı indiremiyorsunuz diyorsunuz.Rapidshare hesabım var farklı pc lerde de denedim Bu arkadaşın gibi Ama Dosya Sorunlu İşte Kabul edin arkadaşlar.

N97 mini nin 11 v si elinde olan varsa upload ederse seviniriz.Teşekkürler

:vur

Üst Alt