Adam uçtu yaw nolduki:hmmm Kesin tahmin etmişsindir ne diyeceğimi haydi söyle:ehe :d:
Anıl Umut Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: Adam uçtu yaw nolduki Genişletmek için tıkla ... Kesin tahmin etmişsindir ne diyeceğimi haydi söyle
Mehmet' Alıntı: Adam uçtu yaw nolduki Genişletmek için tıkla ... Kesin tahmin etmişsindir ne diyeceğimi haydi söyle
Mehmet Emekli Yönetici Anıl Umut' Alıntı: Kesin tahmin etmişsindir ne diyeceğimi haydi söyle Genişletmek için tıkla ... ergenekoncular götürdü sorguya
Anıl Umut' Alıntı: Kesin tahmin etmişsindir ne diyeceğimi haydi söyle Genişletmek için tıkla ... ergenekoncular götürdü sorguya
Anıl Umut Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: ergenekoncular götürdü sorguya Genişletmek için tıkla ... Yok bizim Mehdidir Mehdiii
Anıl Umut Emekli Yönetici Enes nerde yahu.can sıkıntısı geçince gitti herhal ee bizim olduğumuz yerde can sıkıntısı mı kalır
Anıl Umut Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Izliyorum ben Genişletmek için tıkla ... Çakallll Enes
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi Gitti gitti elektrikler de gitti mum ışığında maxi ye giriyorum
ChavRash Emekli Yönetici Kendisini akıllı sanıp sahte üyelik alan bir kişiydi, kendisine gitmek çok yakıştığından geri gönderdik.
Kendisini akıllı sanıp sahte üyelik alan bir kişiydi, kendisine gitmek çok yakıştığından geri gönderdik.