bu program ucretsiz zateniphone için turkcell mobil tv programını bulabılırmısın rıca etsem)

al linki car puzzlebana zor ve güzel bi puzzle oyunu ve gitar çalma için bi program bulabilirmisin rica etsem (ıphone 2g'm var wersion 3,1,3 )
yok malesefengin kardeşim crysis oyunu varmı iphone için varsa rica etsem bulabilirmisin)
nasıl faturalı nerden aldın cihazı yurt dısından gelmemislm engin kardeşim 3g 3.1.3 jilbrek çıkmadımı hala benimki trksl faturalı
eger çıkdıysa nasıl yapacagımı anlatırsan sevinirim kendine iyi bakk by byy...

aradıgın program telefon göruşme sırasında sesi kaydetme programı ise bu konunun 5. sayfasında varengin kardeşim iphone 3g için calrecorder programını bulabilirmisn ?
ricaederim ii forumlaraynen sesi kaydetme programı tmm buldum 5. sayfada eyw saolasın![]()
ya süpersiniz herşey var burda maşallah sağolun bir sürü şey yükledim sayenizde ama bu japonların puff diye cıkardıkları bir oyun yada uygulama var onu bulamıyorum yükleme imkanınız varmı acaba teşekkürler şimdiden

hangisini istiyorsuninavx marine navigation programını arıyorum emin yardımcı olursan sevinirim
saol tşk herşey sizler içinya süpersiniz herşey var burda maşallah sağolun bir sürü şey yükledim sayenizde ama bu japonların puff diye cıkardıkları bir oyun yada uygulama var onu bulamıyorum yükleme imkanınız varmı acaba teşekkürler şimdiden