Samsung m620 hakkında herşey için buraya

Sponsorlu Bağlantılar

yozgatfamilia

Üye
    Konu Sahibi
Samsung m620 hakkında herşey için buraya
ARKADAŞLAR SAMSUNG M620 OYUN,PROGRAM,SES YÜKSELTME VS. SORUNLARINIZ İÇİN BU ALANA SORUNLARINIZI YAZIP BANA MSN ARACILIGIYLA ULAŞIRSANIZ SİZE HER TÜRLÜ SORUN HAKKINDA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM. MSN ADRESIM:

:oke: NEDE OLSA YOZGATLI:oke:

EDİT: Msn üzerinden yardım taleplerine müsaade etmiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: tircihasan

poyrzz

Üye
yaf kardes bu m 620 ses yükseltme şifresi varmı yazsana bir buraya hadi baaam sana zahmet olcak ya

emekli25

Üye
merhaba kardeş m620 telefon kilidi ni nasıl kırarım şimdiden sagol

midilli

Üye
ses sifresi kardesim

merto3697

Üye
yav ben ses kodunu biliyorum ama yapınca etkinleştirildi dio ama ses değişikliği olmuyo şifre: *#9998*4678255# yazın oluyo

rustem1111

Üye
sıkım birşeye yaramamıs yaptıgın sıte

ufuk631

Üye
*#9998*4678255# bikere java kodu

batmacadoğukan

Üye
arkadaşlar,o kodu yazınca aktifleştirildi yazıyor ve benim ki faturalı 11 tl geldi java nedeniyle.o kodu bir daha yazıp devre dışı bırakın yoksa bu işin sonu kötü.

furkan_38

Üye
ark.. ses kodu nu bi atarsanız cokkkkk menmun olcaz

rebellove

Üye
yav aga bu lanet telefonu atmak lazım çöpe aldığıma alacagıma pişman etti

deniz mavisi

Üye
arkadaslar ya ben oyun yuklemek ıstedım tele *#9998*4678255# bunu yaptım su anda hafıza kartım çalışmıyor biçimlendirmeye çalısıyorum telden başarısız diyor bilgisayara takıyorum okumuyor lutfen bana yardımcı olun acil x(

ozzys

Üye
kardeş hafıza kartının yanında lock tuşu war onu aşağımı yukarımı ne biLmi0Rm oRda q0sTeRiR zaten o şekiLde yaP tak.

hakan5757

hakan5757

Üye
Kardeşim msn yi boşver sen buruya ses kodunu yaz sana +7 dolunay veririm metin2 çarim deliyürek

midilli

Üye
yav ben ses kodunu biliyorum ama yapınca etkinleştirildi dio ama ses değişikliği olmuyo şifre: *#9998*4678255# yazın oluyo
o oyun şifresi

--------------- Ekleme ---------------

ARKADAŞLAR SAMSUNG M620 OYUN,PROGRAM,SES YÜKSELTME VS. SORUNLARINIZ İÇİN BU ALANA SORUNLARINIZI YAZIP BANA MSN ARACILIGIYLA ULAŞIRSANIZ SİZE HER TÜRLÜ SORUN HAKKINDA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM. MSN ADRESIM:

:oke: NEDE OLSA YOZGATLI:oke:

EDİT: Msn üzerinden yardım taleplerine müsaade etmiyoruz.
msn programı destekliomu m620 varsa bi zahmet

wejdin

Üye
yükselmiyor bu telefomların sesi çöpe atın gitsin :) ben değiştiricem

Üst Alt