Kaspersky Mobile Security v9.0.19 TÜRKÇE

Sponsorlu Bağlantılar

r0ket

r0ket

Üye
kardeşim teşekkürler ama polarbit ounları çalışmıyo bu kuruluyken bi bilgin var mı?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu konuda bir bilgim yok maalesef .. çözüm bulursam yazacağım :oke:

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler...

aslanturkn

Üye
Arkadaşlar. 5800 kullanıyorum. anlatılan şekilde kurdum. çok teşekkürler. gayet güzel çalışıyor. Ancak benim sormak istediğim database güncel değil diyor. ve güncellemek istiyor. Acaba güncellersek sıkıntı çıkar mı. yani sahte olduğunu falan anlar mı. Bir de ana ekranda devamlı görünüyor. çalışan programlara baktığımda ise gözükmüyor. Bu durumda her zaman koruma aktif mi oluyor. yoksa gelen dosyaları biz özel olarak mı taratmamız gerek. Kusura bakmayın cep telefonunda ilk defa antivirüs kullanıyorum da.... Teşekkürler...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wi-fi üzerinden sorunsuzca güncelleyin , lisansınız devam edecektir :oke:

Koruma her zaman aktif olmakla beraber dilerseniz istediğiniz klasörü manuel olarak da taratabilir , ayrıca ayarlardan

ekranda görünmesini de gizleyebilirsiniz :oke:

aslanturkn

Üye
teşekkürler samsunsporlu......

ahmetdiri

Üye
telefonun hacli olması lazımmı yoksa gerekmeden yuklenıyomu _?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hackli Olması Gerekiyor :oke:

recepkoyuncu

Üye
deli olacam bu klavye bozuntusu niye çıkmıyor mini klavya seçili sadece alt ortada abc yazıyor baska bisey cıkmıyor yardım edin

recepkoyuncu

Üye
kardasım kurdunmuda eyvallah diyon klavyesi cıkmıyor

mekanik

Üye
program gayet iyi çalışıyo fakat polarbit oyunları kuruluysa yandınız... oyunlar açılmıyo ta ki Kaspersky'ı kaldırana dek...

gokkurt

gokkurt

Üye
yaptım oldu. ben de tlf'da hex editörü kullanamadım ancak farklı bi hex editörle pc üzerinden kolayca yaptım ve oldu. teşekkürler

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica Ederim , güle güle kullanın :oke:

guhadi

Üye
cok guzel oldu tşk. ederim biraz ugraştım ama x-plo icin klavyede ama sonunda oldu yanı herkeze bilgileri ve emekleri için tşk. ederim arkadaşlar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cok guzel oldu tşk. ederim biraz ugraştım ama x-plo icin klavyede ama sonunda oldu yanı herkeze bilgileri ve emekleri için tşk. ederim arkadaşlar

Rica ederim Adaş :) güle güle kullan :oke:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
dostum program için teşekkürler.... dediklerini aynen uyguladım hex görüntüleyiciye kadar herşey tamam hex görüntüleyiciyi açıyorum düzenle diyorum ama düzenleme yapamıyorum..acaba ne yapmam gerekiyor bana bi yardımcı olursan sevinirim....

not:telefonum 5800 xm kırmızı versiyon:40 telefon hackli ...kullandığım program x plore 1.40 fulll...

heaven_26

Üye
private klasörü var ama kaspersky ı kurduktan sonra programı açıp çıktıktan sonrada private klasöründe hiçbirşey yok maalesef.

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
Sağol:)

MetHew

MetHew

Üye
Beyler 3a 3b yi buluyorum ama düzenle deyince klavye çıkmıyor arkadaşın dediği gibi önce mesajlardan mini qwerty i seçtim yaptım ama düzenle deyince gözükmüyor :S

Üst Alt