6300 a format atma imkanımız varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

aşık051

Üye
mrb arkdaşlar siteyi gezdim ama bulnmadım care ya benim e 250 ye kartı takıyom sonra sım kilidi istiyor ama bilmiyom nasıl acarım telfnu yardımcı olrmusnuz msn acık [email protected]

soneris

Üye
netice nedir bi çözüm bulan varmı?

mert_bjk

mert_bjk

Üye
fabrika ayarlarını geri yükle yeter

hakan2184068

Üye
arkadaşlar çokkk acıl 6300 acılınca guvenlık kodu soruyor ve acamıyorum usb den baglayıp nemesisle resetlemeye calıstım ama error verıyor lutfen yardımcı olun

lmbofgod

lmbofgod

Üye
selam öncelikle bazı programlar var onları deneyebilirsin yanlış hatırlamıyorsam başka birisi seni ardağında güvenlik kodu geçici olarak kalkıodu (telefon çaldığı zaman) bunu denemeni tavsiye edrm eğer oda olmuyorsa 6300 ilk kodu 12345 dir onu da deneyeblrsn:oke:

hüseyin3333

Üye
değil bence çünkü atılıyo
telefoncular atıyo

hüseyin3333

Üye
galiba 6300 a format atılıyo

serhat904

serhat904

Üye
arkadalar büyük bir ihtimal buldum nasıl format atıldığını Allah'ın izniyle deneyip sonucu açıklıyacağım burda

akerland

Üye
nokianın sitesinden güncelleme yapmayın ingilizce oluyor dil türkçe kayboluyor

HaSsieCter

HaSsieCter

Üye
Kullandığın Arama Motoruna NSS ( Nemesis Service Suite ) Yazıp Programı İndir Ve Kur.. Programı Aç Ve Telefonu Bilgisayara Bağla Sonra Programa Gel Ve Sağ Üst Köşedeki Mercek Sembolüne Bas Ve Telefonun Bulunca Seçenekler Açılcak..

*Device İnfo
*Phone İnfo
*Flash
*Security
*Tools

Bölümleri Var.. Tools Bölümüne Geçiyosun Ve Altta 2 Seçenek Daha Var

*Testing
*Factory Setting

Factory Settings Kısmını Seçiceksin.. Ve Orda Yeni Seçenekler Çıkıcak.. Genel Başlık Altında

*Factory Settings
*Format User Disk

Format User Disk Seçiceksin Ve Format Kısmını İşaretliceksin Ve Format Butonuna Bascaksın Ve Format Atılmış Olcak..

rocksatan16

Üye
*#7780# yap qüvenli k kodu qir

kıop

kıop

Üye
benim 6300 ın sistem dosyalarını nasıl silebilirim

cihatgenc

cihatgenc

Üye
kardes nokıanın sıtesıne gır yazılımı indir güncelle pekala kendın de yukleyebılırsın hıc te bırsey olmaz yeter kı oradakı adımları atlama

--------------- Ekleme ---------------

*#7780# yap qüvenli k kodu qir
dedgın format degıl sadece fabrıka ayarlarını yukler

bayraktar1996

bayraktar1996

Üye
arkadaşlar şu şifreyi girince eski ayarları geri yüklüyor

*#7780#

kadıobalı

Üye
arkadaşlar telim 6300 sürekli kapanıor yazılım attrdım düzelmedi format attrsam düzelirmi?

taskaya_54

Üye
Yıldız kare 7780kare

KralDadash

KralDadash

Üye
arkadaşım pc suitden yap derim yazılım güncelle...

Üst Alt