6300 a format atma imkanımız varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

frkn-97

Üye
    Konu Sahibi
6300 a format atma imkanımız varmı?
6300 a format atma imkanımız varmı arkadaşlar? şimdiden tesekkürler , cevabinizi bekliyorum

byyusuf888

Üye
bilmem

ser_komiser

ser_komiser

Üye
ayarlardan fabrikaayarlarına geri dön yeter sanırım. tel içindeki tüm bilgiler gider.sim kart ve hafıza kartına bişi yapmaz

barbar1453

barbar1453

Üye
berke_han

berke_han

Üye
6300 a format atma imkanımız varmı arkadaşlar? şimdiden tesekkürler , cevabinizi bekliyorum
ister nokianın sitesinden pc suite le yazılım güncellersin ister garantin varsa garantiye verirsin.Java telefonlarda sybianlar gibi birkaç tuş kombinasyonuyla format atmak yok

frkn-97

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle teşekkürler. ama fabrika ayarları olmuyor
telefon acıldıgında tema degistirmek isteginde açılamıyor :(

yasirarslan

yasirarslan

Üye
kardeşm yazılım yükseltmeyi tavsiye etmem ben yazılım sevdasına N70 yaktım ama 'fabrika ayarlarına geri dön'olabilir

yaming

Üye
s 40 larda yazılım güncelleme ile mesele hallolmuyor
servise götür derim

lliseli

lliseli

Üye
6300 telefonlara format olsa ii olurdu bende format atacam fabrika ayarlarına geri döndüm bişi olmadı format için servisemi gitmesi lazım??

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
ßir Hafıza Kartına At ßide Fabrika Ayarlarına Dön Desen Yetiyor..

C01aY

C01aY

Üye
Format kodunu araştırırsanız olur

byebye1

Üye
var tabiki forumu araştırarak istediğn bilgiye ulaşabilirsin

5300caner

5300caner

Üye
hafıza kartını biçimLendir bide teL'de ''FABRİKA AYARLARINA GERİ DÖN'' WAR O OL@BİLİR

Atakan

Atakan

Üye
^yıldız kare 7370 kare yap tama de

alemburda

alemburda

Üye
^yıldız kare 7370 kare yap tama de
BU DEDİĞİN S60 LARDA BU TEL S40 BUNDA OLMAZ

ARKADAŞ NOKİA NIN SİTESİNDEN GÜNCELLEŞTİRME YAZILIMINI İNDİR SONRA KUTUDAN ÇIKAN BİR TARAFI USB GİRİŞİ BİR TARAFI TEL GİRİŞİ KABLOSUNU TAK GERİSİNİ ZATEN PROGRAMI ÇALIŞTIRDIĞINDA YAZAR. 6300 GÜNCELLEŞTİRİRSEN ZATEN FORMAT ATMIŞ OLURSUN EN BAŞTAN KURULUM OLUR.

feylesof21

Üye
arkadaşlar sızden tek bişey rıca edıcem bılmedıgınız konularda gereksız yere yorum yapmayın bılıyorsanız ınsanları aydınlatın bılmıyorsanız kelıme oyunu yapmayın ve denemeyıpte başarı elde etmedıgınız konularda fıkır verıp kımsenın aklını karıştırmayın

asigsasi

asigsasi

Üye

pc suite ile yazılım güncelleme si iyi olur ama en iyisi telefoncunun yüklemesi çünkü kendiniz yanlış birşeyler yapabilirsin

murjonka_35

Üye
Arkadaşım benim güv.kilidi sorunum vardı bir program indirdim usb kabloyla bağlıyorsun bu program format ta atıyor tamamemen sıfırlıyor telefonu PROGRAMIN İSMİ "Nemesis Service Suite" yalnız nokia pc suıtle bütün yedeklerini al derim ben kaybettim çünkü...

YARBAY219

Üye
Fabrika ayarlarına döndermek bi işime yaramadı *#7370# olayıda sadece symbian larda işe yarıyor denedim bi şey olmuyor telefon ekranında yazı kalıyorr

formatlamayı bilen yok mu gerçekten yahu:(

abilik

abilik

Üye
formatın tek düzgün yolu teline bi so0run bul tamire yolla kesin format hatta en son model yazılımını yüklüolar ama bi sorun bul (yayaşladı,takılıo v.b)

Takipçi Satın Al

Üst Alt