Nokia Software Updater programını bilgisayarına yükle Güncelle..ben nasıl günceleme yapıcam bilmiyorum yardımcı olurmusununuz
Format Factory Kullanıslı ßir program ama sen illa 3gp için istiosan hepsi olabilir..3gp kötü olduğu için hepsnde standart..total video converter'de kullanabilirsn..arkadaşlar güzel kullanışlı video çevirme programı varmı 3gpye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızprogramını bilgisayarına yükle Güncelle..
teşekkür ederim yardımın için
ßirsey deqil canm..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızprogramını bilgisayarına yükle Güncelle..
teşekkür ederim yardımın için
arkadasım bi googleye Nokia sofware updater windows 7'demi yazamadın..Yazsaydn direk nokia'nın sitesi cıkardı karsına pasa pasa indirip kurardın..günceleştirme konusundan yardım!!!
-yazılım sürümü = V 11.0.021
-yazılım sürümü tarihi = 15.06.2009
-özel sürüm = 11.0.021.238.01
-dil paketi = 03
-tür = RM -505
arkadaşlar şu günceleştirmeyi anlayamadım aliçoooo kardeşim bi link werdi ama windovs 7 ye uygun deildi telefon bilgilerini yazdım anladıgıma göre millet V20 yada 21 kullanıo ben daha V11 kullanıyorum yardımcı olursanız cok sewinirim
ßnde Arastırdım Yabancı sitelerden bu sürüme geçilmesi için sanırım produt codeler verilms bn 1 tanesini denedim versiyon gözükmedi..Son 1 tane kaldı onuda denicem..eğer olursa buraya bilgi veririm..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarkadaşlar neyin nesi bu v40.02.005 araştırdım ama birşey bulamadım
ßnde Arastırdım Yabancı sitelerden bu sürüme geçilmesi için sanırım produt codeler verilms bn 1 tanesini denedim versiyon gözükmedi..Son 1 tane kaldı onuda denicem..eğer olursa buraya bilgi veririm..
navifirmde de gözükmüyoranladım kardeşim bekliyorum sonucu fakat RM-428 yanlız bizimki RM-356 uymayabilir kodlar
anladım kardeşim bekliyorum sonucu fakat RM-428 yanlız bizimki RM-356 uymayabilir kodlar
Farkındayım Arkadasım..Ayrıca snnki RM-356 herkezinki RM-356 deqil..
ßn Denedim işde ama sonuc alamadm..Son kodu denicem..ama su anda biraz işlerim var..rm kodu aynı değil de bende rm428 inkini yüklesem olurmu yada ne tür bi problem çıkar