Samsunspor
Emekli Yönetici
kusura bakmayın görmedim hoşbuldum canım abilerim![]()
estağfurullah Yeğeenn ne demek , ayrıca sen çiçeğimizsin seni kırmak mümkün mü

Ataaaaaaa seninle yakınmışız beeeaaaa

Güngören in altındayım ben 

kusura bakmayın görmedim hoşbuldum canım abilerim![]()

Güngören in altındayım ben 

Biz gönüldaşlar hiç ayrılmayız ki. Fiziken burada olmasak da burada olur zihinlerimiz, kalplerimiz. Hiç ayrılmayanlara ne lüzumdur hoşgittin beşgeldinata bir hoşgeldin de ya
![]()

Biz gönüldaşlar hiç ayrılmayız ki. Fiziken burada olmasak da burada olur zihinlerimiz, kalplerimiz. Hiç ayrılmayanlara ne lüzumdur hoşgittin beşgeldin![]()

Biz gönüldaşlar hiç ayrılmayız ki. Fiziken burada olmasak da burada olur zihinlerimiz, kalplerimiz. Hiç ayrılmayanlara ne lüzumdur hoşgittin beşgeldin![]()
imza yapabilirmiyiz bu sözü Ata Bey 
Ataaaaaaa seninle yakınmışız beeeaaaaGüngören in altındayım ben
![]()

Koptum 
Elbetteooff diyoruumm offfffimza yapabilirmiyiz bu sözü Ata Bey
![]()

E başka bir şey de sen MehmetSana git diyemem ama kal demekte gelmiyor içimden
Gidişi kalışı da zamana bırak...Hocam o başlattıyine niye tartışıyorsunuz?![]()

Ayrıca kota yükseldi 2 hatla yetişemiyorum turkcel uyuzluk yapıyor paketin süresi dolmadan yenisini vermiyor

maraz aliAbi böyle daha rahat oldu da bir konuşalım... Bir şeyler ayarlayalım bakalım... Bekle biraz...Ata konular niye 20 mesaj oldu dipsiz kuyu gibi oldu in in bitmiyor tuşa basmaktan elim ağrıyor vallaAyrıca kota yükseldi 2 hatla yetişemiyorum turkcel uyuzluk yapıyor paketin süresi dolmadan yenisini vermiyor
![]()
10 numara Nadide sms olarak bazılarına yolladım bilemehmet abi söz anlamlı dimi

Tamam Ata ben idare ederim gerekirse 3. Hat alırım ama diğer cepten paket alıp girenler için sorun olabilirAbi böyle daha rahat oldu da bir konuşalım... Bir şeyler ayarlayalım bakalım... Bekle biraz...
Bu gece bir şeyler ayarlamaya çalışacağım, olursa bildiririmTamam Ata ben idare ederim gerekirse 3. Hat alırım ama diğer cepten paket alıp girenler için sorun olabilir