Cep telefonu alacağım, bütçem 900 TL. Tavsiyeleriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

krbkboy

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonu alacağım, bütçem 900 TL. Tavsiyeleriniz ?
Şu an HP IPAQ 614C ve Nokia N73 kullanıyorum. Dokunmatik ekrandaki klavye tuşlarının küçük olması sebebiyle mesaj yazarken beni deliye çeviren HP'yi satıp güzel bir telefon almak istiyorum. Bütçem 900 TL..

Aradığım özellikler :

- 3G'yi desteklemeli ve özellikle HSDPA bağlantı desteği olmalı. (İnternet erişimimi 3G ile sağlıyorum.)
- Fotoğraf ve video çekimi kaliteli olmalı.
- Mesaj yazarken zorlandığım için dokunmatik ekran istemiyorum.
- Sürgülü olabilir.
- Uzun süre kullanabileceğim, yavaşlama sorunu olmayan bir telefon.

Tavsiyeleriniz nedir acaba ?

futbol123

futbol123

Üye
500tl ye 5800 alabilirsin

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
nokıa 5730

neoorog

neoorog

Üye
İkinci ele göre önerilerde bulunuyorum hocam. Ekstra klavyeli N97 alabilirsin ya da N96 alabilirsin. N96 normal tuş takımı olan kaliteli telefonlardandır. ;)

baranas

Üye
n86 bence sana uygun

krbkboy

Üye
    Konu Sahibi
500tl ye 5800 alabilirsin

Evde bir adet 5800 var. Fakat dokunmatik ekran düşünmüyorum. Genelde biraz büyük oluyorlar ve taşırken hassas olmam gerekiyor. Kullandığım IPAQ'ten tecrübeliyim, bu telefonlar bana göre değil. :)

Bu model de değişikmiş, yakından incelemem gerekiyor.

İkinci ele göre önerilerde bulunuyorum hocam. Ekstra klavyeli N97 alabilirsin ya da N96 alabilirsin. N96 normal tuş takımı olan kaliteli telefonlardandır. ;)

n86 bence sana uygun

N97 büyük gelir hocam ve zaten dokunmatik ekran, bana uymuyor. :)

Zaten şu an N86 ve N96 inceliyorum. Hangisini tavsiye edersiniz ? N96'da Wi-Fi bulunuyor mu ? Sık sık telefon değiştirmediğim için şık bir telefon alıp uzun süre kullanmak istiyorum..

fbforever

fbforever

Üye
E serilerini incelemelisin. :oke:

omer1230

omer1230

Üye
bence 5800 al bana göre en havalı en özellikli telefon 450 tl fiyatı da teknosada

krbkboy

Üye
    Konu Sahibi
E serilerini incelemelisin. :oke:

Hocam E serisindeki klavyeli modeller kalın parmak yapım yüzünden bana göre değil. Teknosa'da inceledim E72'yi.. Mesaj yazmak için tuşa bastığımda, yazma hızıma bağlı olarak 2-4 arası tuşa bastım hep.. 1 tuşa bastığım olmadı. :)

E serisinde e66 varmış. O da Samsung'a benziyor tip olarak, beğenmedim.

bence 5800 al bana göre en havalı en özellikli telefon 450 tl fiyatı da teknosada

Dokunmatik ekran istemiyorum hocam, bana göre değil.

Silinen Üye 325954

Silinen Üye 325954

Kapalı Hesap
o zaman N95 al keyfine bak hem özellikleri de güzel paran boşa gitmez.

baranas

Üye
n96 çok yavaş diğerlerine göre

fatih82

fatih82

Üye
sana tavsiyem n86 yada e 63 alman ikiside wifi uyumlu ve sağlam n86 nın kamerası iyi e63 ünde tam klavyesi var ikisinden birini seçebilirsin internetten inceleme yap

ediesel

Üye
Bana sorarsan e72 al derim geçenlerde bir yerde görmüştüm 850 tl ye veriyorlar hem yeni işlemci hem 5 mp kamera her şeyi ile mükemmel bir alet valla

haltie

haltie

Üye
2.el n97 bulabilirsin:oke:

osbir

Üye
Hocam E serisindeki klavyeli modeller kalın parmak yapım yüzünden bana göre değil. Teknosa'da inceledim E72'yi.. Mesaj yazmak için tuşa bastığımda, yazma hızıma bağlı olarak 2-4 arası tuşa bastım hep.. 1 tuşa bastığım olmadı. :)

E serisinde e66 varmış. O da Samsung'a benziyor tip olarak, beğenmedim.

Dokunmatik ekran istemiyorum hocam, bana göre değil.

Valla kardes bende de kalın kalın parmaklar var 2 ay once E71 aldım 1 hafta içinde alışıyorsun tuslara bılgısayarda yazar gıbı yazıyorsun. Ayrıca istediğin her ozellık de mevcut. Metal kasa olması da senın ıstedıgın uzun ömrü sana verecektır.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Bu sorularının Tek Cevabı. C902 Kardeşim... Tavsiye :oke:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
N86 8MP

Bu fiyata en iyi telefon tartışmasız ..

Oled ekran
8mp kamera
Çift yönlü Kızak
3G
WLAN

Daha ne olsun??

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş n86 8 mp al mütiş bir alet benim arkadaşda var kamerası gerçekten mütiş çekiyo

laveled

laveled

Üye
walla bence hazirani bekle iphone 4 al derim.ama sen dokunmatik istemiyorsan nokia e serisi olabilir onlarin tusu kucuk ama alisiliyor oda olmaz dersen klavyeli telefon al derim. ama alacagin telefonu 1-2 gun kullan ki ben gibi pisman olma simdiden hayirli olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt