Mustafam hoş geldinnn![]()

Ata bak burda konuya sarkıntılık var![]()

ne kızı yaf ben kız görmedim konuyu açar mısınız biraz

Mustafa Hoşgeldin![]()

Hoş buldum abim..
Nasılsın?
![]()
Sen nasılsın dedim be Nadidem?
Hasta çağırıyorsun ama senin de ciddi ciddi göz doktoruna görünmen lazım..
Kız meselesine gelince...
Anlatayım;
Vakti zamanında bir kız varmış.
Tuttuğunu koparan, ailesine katkı sağlayan, tüm zorluklara göğüs geren, üstelik bunca sorunun içinde geleceğini kurtarmak için dışardan sınavlara giren, çok çalışkan bir kızmış. Çok genç olmasına rağmen bu kızın bir takıntısı varmış; evde kalma korkusu.. Bu kızın bir de dayısı varmış. Başlamış dayısına illâ ki beni izdivaç'a çıkar diye.. Bir ısrar, bir ısrar sormayın gitsin. Neyse efendim bunlar gitmişler malum kanalın stüdyosuna.. Kendini tanıtmış kızımız ama aylar geçmesine rağmen bir türlü kısmeti çıkmamış. Tabi kızımız iyice kompleks sahibi olmuş. Sonunda biri aramış ve "dest-i izdivacınıza talibim" demiş. Kızımızın talibi; yüksekokul mezunu, sigarası alkolü olmayan, esprili örnek bir gençmiş. Üstelik "veteriner hekim" miş. Kızımız hemen kabul etmiş. İş bu ya.. Evliliğin cicim ayları çabuk bitmiş. Bir de çiftlikleri varmış bunların; 1000 tane inek... Meğer oğlumuzun amacı, kendisi muayenehanesinde çalışırken ineklere bakacak birisini bulmakmış. Kızımız içinde bulunduğu durumu anlayınca "Allah'ım neden ben!?" diye isyan etmiş. Allah'ın gücüne gitmiş ve o an kızımızın başına yıldırım düşmüş; mısır soteye dönmüş.
İşte böyle Nadide..
Nasıl ama?
--------------- Ekleme ---------------
Hoş buldum abim sağol..
Nasılsın?![]()
birde iş yerinden maxiye yasak gelirse ne yapacağım ben

nihahhaaaaiyiyim Mustafam sağol Paşam ..

asıl ben sana nasılsın dedim

Sen de mi be abi..
Bak sokacam sonunda kulağınıza çay kaşığını haa...![]()

Daha ilk bahsedişinizde gördüm merak etme benden kaçmazAta bak burda konuya sarkıntılık var![]()