Çakma Nokia N97 !! Hemde çok ucuz !!! Bakmadan Geçme !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

komalemdar

Üye
    Konu Sahibi
Çakma Nokia N97 !! Hemde çok ucuz !!! Bakmadan Geçme !!!!
....

darkdevilgs

darkdevilgs

Üye
Orjinalinden daha çok özelliği var demişsin TV 'yi anladım da wireless ???

Godfather

Godfather

Üye
250 ucuzmu :s

intoman

intoman

Üye
resim ekleseydin elindeki telefonların almak isteyenler olacaktır ...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Arkadaşlar ilanın sahibi size zorla bir ürün satmıyor. İlanda bulunan ürünü alacaksanız eğer pazarlık yapınız. Almayacaksanız gereksiz yorumlar yazmayınız. İlanı kirletmeyiniz...!!!

komalemdar

Üye
    Konu Sahibi
Pardon wireless i yanlış yazmışım orjinalinde wireless varda diğer çakma n97 lerin epey bi kısmında wireless yok ordan karıştırdım.Tw ve wireless bulundurup bulundurmamasına göre çakma n97 arasında yaklaşık bi 40 lira filanda oynuyor.

neoorog

neoorog

Üye
Senin için olmayabilir fakat gayet ucuz. ;)

Pardon wireless i yanlış yazmışım orjinalinde wireless varda diğer çakma n97 lerin epey bi kısmında wireless yok ordan karıştırdım.Tw ve wireless bulundurup bulundurmamasına göre çakma n97 arasında yaklaşık bi 40 lira filanda oynuyor.
Hocam telefonun orjinal resimlerini görebilir miyiz ? Temsili resim var linkte. :) Ben orjinal alacağım da, reelden arkadaşlar belki alabilir. 4 tane alacaklar, son fiyat ne olur ? Detaylı bir özel mesaj lütfen. ;)

komalemdar

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar buraya telefonun gerçek fotoğrafını koydum.Almak isteyen arkadaşlar ulaşsın bana.Özel msj atamıyorum şimdi.Sitede özel msj atma yetkim yokta.Toplu alımlarda ( 3 ve üstü ) fiyatta indirim yapıyoruz.Aşağıda ürünün gerçek fotosu var.Telefon numaram ve msn adresim zaten yukarıda var bana ulaşabilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş forumda yeni üye olduğum için özel msj yetkim yok.Sen msn adresimden yada telefonumdan bana ulaşırsan toplu alımlarda ( 3 ve üstü ) bi güzellik yaparız.

neoorog

neoorog

Üye
MSN adresimi özelden gönderiyorum.

komalemdar

Üye
    Konu Sahibi
timm_ msn adresini ekledim.Bilgin olsun.

neoorog

neoorog

Üye
Ben de seni eklemiştim hocam, online göremiyorum seni.

komalemdar

Üye
    Konu Sahibi
kardeş msn adresini yanlış verdin eralde.Sonunu com.tr yapmışsın da.ben sadece com lu olarakta ekledim.Telefon numaramda var orda.Ordan da ulaşabilirsin.Msn de cevrimiçiyim şimdi.

cudey

Üye
takas olurmu

neoorog

neoorog

Üye
Adresim com.tr'li. ;)

komalemdar

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeş kusura bakma takas yapamıyoruz.

fafa3535

Üye
selamun alykum kardeşim yeni gördüm ilanını arıyorum böle bi tel bana biraz bilgi verir misin? msn hala aktif mi en azından ordan konuşalım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt