Bir bardak su sayesinde başarı hikayesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BktsBcr

BktsBcr

Üye
    Konu Sahibi
Bir bardak su sayesinde başarı hikayesi
Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in, başarı hikayesinin ardında 'babasının suratına fırlattığı bir bardak su' çıktı.

Microsoft’un kurucusu Bill Gates’in başarı hikayesinin ardında aynı ismi taşıyan babasının suratına bocaladığı bir bardak su yatıyor. 12 yaşında annesi ile akşam yemeğinde hararetli bir tartışmaya giren Gates, babasının sinirlenmesi üzerine yüzüne boca edilen bir bardak su ile kendine geldi.

Önce duş için teşekkür etti. Ardından da ailesinin isteğiyle terapiste gitti. Küçük Bill’in ailesi ile girdiği savaşı anlatması üzerine terapistten aileye hayli ciddi bir uyarı geldi: "Çocuğunuzla boşuna savaşmayın. Nasılsa kazanan o olacak."

Bu uyarının ardından yuları gevşetme kararı alan aile oğullarının Harvard’ı bırakıp bir şirket kurmasına göz yumdu. O şirket (Microsoft) sayesinde Bill Gates dünyanın en zengin adamı oldu.

Amerikalı Wall Street Journal gazetesi, oğluna da kendi adını veren Baba Bill Gates ve diğer aile üyeleri ile bir röportaj yaptı. Şu an Microsoft’a ait vakıfta eşbaşkan olarak çalışan Baba Gates "Bir baba olarak benim evimde büyüyen, benim adımı kullanan bir çocuğun patronum olması gerçekten çok ilginç" dedi.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Vaybe çok ilginç bir olay

arslansem

arslansem

Üye
İlginç.Denemek lazım :ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
babama söyleyeyeyim bana da atsın bir bardak su

haltie

haltie

Üye
bazen güvenmez lazım işin özü tercihlerde özgür bırakmak lazım meslekleri bile aileler seçiyor:s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt