Kemiklerine Kadar Parçaladılar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kim yapmadı ki , kim bir karıncayı terlikle öldürmekten zevk almadı ki zamanında ...
Hiç değilse Anıl dürüst oldu ve söyledi :)
Ben de solucanları topraktan çıkarırdım sonra balta ile keser suda bogardım :ehe
Bu davranışı şimdi yapar miyim ? Aslaaaa bile bile bir canlıya zarar vermem ...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Kim yapmadı ki , kim bir karıncayı terlikle öldürmekten zevk almadı ki zamanında ...
Hiç değilse Anıl dürüst oldu ve söyledi :)
Ben de solucanları topraktan çıkarırdım sonra balta ile keser suda bogardım :ehe
Bu davranışı şimdi yapar miyim ? Aslaaaa bile bile bir canlıya zarar vermem ...
Baltayla kestikten sonra yaşıyormuyDu ki solucan ,sonradan boğasın.?:hmmm
Hem balta biraz fazla kaçmış yahu.Cani!!:d:
Ben patlatırdım hemen ölürdü.:(

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Iki taraftan da hareket ediyordu :ehe
Aslında balta değil hani toprağı eşelemek için çapa olur ya onun arkası keskindi onunla kesiyordum :eller::ehe
Karıncaları tuvalete atıp sifonu çekiyordum , sinekleri sinek öldürücünün o yuvarlak ucuna sıkıştırıp şişeyi boşaltıyorudum vs vs çocukken çok yaptım ama şimdi pişmanım ve hiçbir canlıya zarar vermem(sivrisinek hariç ) zarar görmedikce tabiki :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Iki taraftan da hareket ediyordu :ehe
Aslında balta değil hani toprağı eşelemek için çapa olur ya onun arkası keskindi onunla kesiyordum :eller::ehe
Karıncaları tuvalete atıp sifonu çekiyordum , sinekleri sinek öldürücünün o yuvarlak ucuna sıkıştırıp şişeyi boşaltıyorudum vs vs çocukken çok yaptım ama şimdi pişmanım ve hiçbir canlıya zarar vermem(sivrisinek hariç ) zarar görmedikce tabiki :D

:d::d:

aLLsTaaR

aLLsTaaR

Üye
koyacaksın oraya hamam böceklerini onuda tanımaslar :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yok Anıl daha neler hayvan onlar +18 neden koydun yahu :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt