Psiloc VoxTrack Personal v1.10 v3 Unsigned Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Psiloc VoxTrack Personal v1.10 v3 Unsigned Türkçe
VoxTrack kişisel telefonunuzda giden ve gelen aramaları kayıt edebilen bir uygulamadır.Otomatik ve manuel olarak kayıt yapmayı sağlar, AMR,MP3,WAW gibi ses formatlarında kayıt yapabilir.Beep sesi kapatma özelliği vardır.
N78, N79, N96, 6210 Navigator(Bu cihazlarda beep sesi özelliği desteklememektedir.)
(Alıntıdır)
Not:n73 te denendi
Sorunsuz Sürüm Konuya Eklenmiştir:oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: engin252525, zepkynear, selami5151 ve 10 diğerleri

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Teşekkürler dostum...

ASC33

ASC33

Üye
paylaştığın için sağol ama bu psiloc proları hep sorunludur,yükle sadece bakmana izin verir,bi daha çalışmaz, programı kaldırıp tekrar kurmak istedinmi ona bile izin vermiyor adi. yani çalışmıyor,hackleyipte kullandık ama nafile

kanigen

kanigen

Üye
kurdum açılmadı tel hackli, var mı çözümü

gülümm

gülümm

Üye
ya ne olurrr aktivasyon coduuu lütfennn :((((((((((

senahter

Üye
ativasy0n k0du y0kmu abijim kafayı yedim artık yaaaa....:s

Symbianizm

Symbianizm

Üye
Bu programın 1.00 versiyonu var zaten ingilizce ama ingilizce bilmeye de gerek yok hem de sınırsız lisanslanmış.

oguzfirdis

Üye
saol

Yusuf_EMRE

Üye
ya ne olurrr aktivasyon coduuu lütfennn :((((((((((

Bu programın aktivasyon kodu yok, normalde cra.cklı ama nedense bazı cihazlarda kod istiyor bazı cihazlarda ise kod istemeden direkt internete bağlanıyor. Bir kötü yanıda yanlışlıkla programa ait bir dosya silindimi cihaza format atmadan tekrar yükleme yapılamıyor, ama 1.00 sürümünde bu problemlerin hiçbiri yok.
Bu programı bende çok seviyorum 1.1 sürümünde çok sorun yaşadığım için 1.00 sürümünü Türkçeye çevirdim ve 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
Buyur buradan YüKLE:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
YusufEMRE™;2385753' Alıntı:
Bu programın aktivasyon kodu yok, normalde cra.cklı ama nedense bazı cihazlarda kod istiyor bazı cihazlarda ise kod istemeden direkt internete bağlanıyor. Bir kötü yanıda yanlışlıkla programa ait bir dosya silindimi cihaza format atmadan tekrar yükleme yapılamıyor, ama 1.00 sürümünde bu problemlerin hiçbiri yok.
Bu programı bende çok seviyorum 1.1 sürümünde çok sorun yaşadığım için 1.00 sürümünü Türkçeye çevirdim ve 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
Buyur buradan YüKLE:

Teşekkürler konuya ekleti olarak ekledim:oke:

jeki01

jeki01

Üye
selam.
güzel paylaşım.
iyi günler.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eyvallah:oke:

kuper_izmir

Üye
YusufEMRE™;2385753' Alıntı:
Buyur buradan YüKLE:

Emeüiniz için çok teşekkürler.E71 için kullanmak istedim ama maalesef sertifika hatası verdi.Dosya içindeki oku beniye uygun hareket ettiğim halde olmadı.Çözüm var mı? Teşekkürler şimdiden.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Programı sertifikalamanız lazım

murat3702

murat3702

Üye
Sertifika yaptığım halde cihaz tarafından reddedildi uygulama yüklenemiyor hatası verdi. Hiç biri çalışmıyor zaten. Smartphoneware BestCallRecoder 1.03 kullanıyorum bip sesi var hiç rahatsız olan olmadı şimdiye kadar. Bence hepsinden iyi ve sorunsuz program bu diyebilirim. Daha yükleme bile yapamıyorsun tele düşünün.

1111_su_1985

Üye
n95 8gb de denedim sertifika hatası veriyo

crazyspym

Üye
hocu 6220 c kullanıyorum sorunlu ses kaydından sonra (telefon görüşmesi) sesler hızlanıyor birbirine felan giriyor

Üst Alt