Psiloc Xelnex Lite ve Psiloc VoxTrack giden ve gelen aramaları beep sesi olmadan kayıt edebilen

Sponsorlu Bağlantılar

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
Psiloc Xelnex Lite ve Psiloc VoxTrack giden ve gelen aramaları beep sesi olmadan kayıt edebilen
Psiloc Xelnex Lite ve Psiloc VoxTrack kişisel telefonunuzda giden ve gelen aramaları kayıt edebilen bir uygulamadır.Otomatik ve manuel olarak kayıt yapmayı sağlar, AMR,MP3,WAW gibi ses formatlarında kayıt yapabilir.Beep sesi kapatma özelliği vardır.
Maxicep.com - Psiloc VoxTrack Personal v1.10 v3 Unsigned Türkçe N78, N79, N96, 6210 Navigator(Bu cihazlarda beep sesi özelliği desteklememektedir.)
(Alıntıdır)

Programı telefonunuza yükleyin daha sonra hack dosyasını telefonunuza yükleyin, sonra telefonunuzu kapatıp açın. alın size tam sürüm Psiloc Xelnex Lite v1.03
Hotfile isminden dolayi sildigi için nikimi verdim.
elusive_eng olan hackli Psiloc Xelnex Lite v1.03
elusive_tr olan ise Psiloc VoxTrack Personal v1.10 Unsigned Türkçe
elusive_tr_2 olan ise Psiloc VoxTrack Personal v1.00 Unsigned Türkçe+Patch

Hangisini Yüklemek isterseniz Onu seçin Arkadaşlar....

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ulutas33, hereklitoz, mankanbeyimben ve 4 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler.ben dosyanın sadece birini ekledim.

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
Saolasın mod'um

crazyspym

Üye
ben ne yöntem kullandıysam kıramadım bu 6220 c yi bunu kıran kaç kişi var ya çok merak ettim hatta hellox den linsanlı program bile kullandım

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
telefonunuz ile uyumsuz olabilir. ben kullanmaktayım sorunsuz bir şekilde

crazyspym

Üye
kurdum kardeşim telefonu hackledim 10 numara bip mip kesinlikle yok hemde mp3 kayıt ediyor

--------------- Ekleme ---------------

kurdum kardeşim telefonu hackledim 10 numara bip mip kesinlikle yok hemde mp3 kayıt ediyor

tek eksiği sesi kaydettikten sonra oynatırken sesler bi hızlanıp yavaşlanıyor bunuda çözebilirsek süper olacak

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi

--------------- Ekleme ---------------

tek eksiği sesi kaydettikten sonra oynatırken sesler bi hızlanıp yavaşlanıyor bunuda çözebilirsek süper olacak
hocam o senin telefonundan kaynaklanıyor olabilir.
bende su anda Psiloc Xelnex Lite v1.03 yüklü bep sesi yok, mp3 olarak kayediyo ve dinlerken de hızlandırmıyor sesi gayet net ve anlaşılır şekilde dinletiyor. diğer versiyonlarını dene bakalım belkideğişiklik olur.

hakanturkey

Üye
ya arkadaşalr bir süre sonra licanse no istiyor kayıt yapmıyor sizde nasıl?

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
benn telfonuma yukledim hiçbir sekılde sorun yasamadım hocam.

rkap

rkap

Üye
sağol ağa

Maresca

Maresca

Üye
linkler silinmiş :S

leader42

Üye
nokia n73 yüklemeye çalıştım ''sertifika hatası uygulama sağlayıcınızla görüşün'' diyor

pazzara

Üye
Ben N95 te kurdum kullandım 10 gün sonunda lisans kodu istedi.Bende cepten nete bağlandım en sonunda mesaj göndereyimmi diyor bende kabul etmedim.Programı telden silmedim tekrar kurdum yine lisans kodu istiyor.Bu programın lisans kodunu bulacak profösör arkadaşlar vardır.Hadi arkadaşlar bi el atında şu kodu bulamaya çalışalım.

nejdet can

nejdet can

Üye
evet zamanında bende lisans kodu sorunu yaşamıştım forumda ultimate voice recorder var son versiyonunu ben eklemiştim hemde türkçe ve tek tuşla ses kaydı bile yapabilirsin

meliksah11

Üye
Psiloc Xelnex Lite v1.03 link verdiğiniz adresinde yok.
Sayın elusive lütfen dosyayı buraya maxicepe ekleyin yada geçerli bir adrese.
Çok rica ediyorum Şimdiden teşekkürler.

dearlover

dearlover

Üye
teşekkürler

dstar34

Üye
Arkadaşım lingi tıkladığımız zaman bu yazı çıkıyor "Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir."

sezer14

Üye
link ölmüş

kraldost

kraldost

Üye
ben ne yöntem kullandıysam kıramadım bu 6220 c yi bunu kıran kaç kişi var ya çok merak ettim hatta hellox den linsanlı program bile kullandım

nokia firmware editor ile cor dosyasını açıp uyumlu intstalleri yamalayıp flash layacaksın ister jaf ile ister phonefix ile fark etmez bu yöntemi dene yüzde yüz hackleyeceksin yapamazsan pm at musait bir zamanda sana yardımcı olurum

ertooth

ertooth

Üye
bendede istedi lisans kodunu sonra sinir oldum kaldırdım.Dünyanın en iyi telefon görüşmelrini kayıt yapan bir program bu program üstüne tanımam ama malesfki iyi şeylerde hep paralı oluyor.

Üst Alt