5800 titreşim sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

e-njoy

e-njoy

Üye
    Konu Sahibi
5800 titreşim sorunu
5800 titreşimim açık ama çalışmıyor.Neden çalışmıyor sessize alamıyorum teli bu yüzden.:hmmm

fbforever

fbforever

Üye
Ayarlar - Kişisel - Tercihler - Sessiz - Kişiselleştir - Titreşimli Uyarı - Açık

Yapınca söyle çaldırıyım :D :D

e-njoy

e-njoy

Üye
    Konu Sahibi
Denedim heralde.

fbforever

fbforever

Üye
Fabrika ayarlarına geri döndür o zaman. :oke:

Lacrymosa

Üye
Telefon şarjdayken titreşimi çalışmaz. (Belki şarjdayken denemişsinizdir.)

soul1894

Üye
tercihlerden sessiz modundan titreşimi tekrar düzeltmen gerekiyor aynı sorun bendede vardı ...

Sphinx.00

Sphinx.00

Üye
bazen titreşim fazla geliyornasıl söylesem...1.ayar titreşimdeki gelmiyor asırı derece gelıyor arada.... Bu bir sorun olabılırmı. Özellikle dokunmatıgı cok kullandıgımda...:S

yubi90

Üye
aynı sorun bendede var :S

musty38

musty38

Üye
v31 versiyonu yüklüyse o şekilde oluyor v 40 yüklersen düzelir. ben 3 gün uğraştım

ugauga

Üye
aynı sorun bendede var telefonu açıp kapatınca düzeliyor ama şarjda acayip gidiyor

yabasery

Üye
Arkadaslar, oncelikle 5800 in genel bir sorunu bu. Ben de bizzat yasamaktayim ve incelemelerim sonucunda sistem fazla kullanildiginda bazi programlarinda etkisiyle bellek kullanimi yukseliyor ve titresim aktif olamiyor. Bu da sadece arama geldiginde. Teli kapatip actigimizda duzeliyor ancak bu rahatsiz edici bir durum olsa gerek. Nokia umarim yeni guncellemesinde bunun cozumunu bulur.. Simdilik bu sekilde idare edecegiz artik.. Herseye ragmen yilin en iyi veen hesapli teli diyorum.. Saygilar...

heroman33

heroman33

Üye
Arkadaslar, oncelikle 5800 in genel bir sorunu bu. Ben de bizzat yasamaktayim ve incelemelerim sonucunda sistem fazla kullanildiginda bazi programlarinda etkisiyle bellek kullanimi yukseliyor ve titresim aktif olamiyor. Bu da sadece arama geldiginde. Teli kapatip actigimizda duzeliyor ancak bu rahatsiz edici bir durum olsa gerek. Nokia umarim yeni guncellemesinde bunun cozumunu bulur.. Simdilik bu sekilde idare edecegiz artik.. Herseye ragmen yilin en iyi veen hesapli teli diyorum.. Saygilar...

Teşekkürler...

Takipçi Satın Al

Üst Alt