Tüm Blackberry modellerine MEPD kodu verilir üstelik bedeva

Sponsorlu Bağlantılar

crcerrahoglu

Üye
    Konu Sahibi
Tüm Blackberry modellerine MEPD kodu verilir üstelik bedeva
Arkadaşlar Hırvat arkadaşın msn adresi aşağıda yazılı. Anlaşmakta biraz güçlük çekebilirsiniz kendisi hırvat ama bu işi bildiği kesin. Sizden 3-5 program indirip bil. kurmanızı istiyor. Programlar : TeamViewer , usbnet-client, Hamachi, Blackberry logger driver. Bu programlar kurduktan sonra kendisi sizi yönlendiriyor. Sen nasıl anlaştın derseniz ben google translete'i kullandım yazdım çevirdim gönderdim. Ben blackberry storm 9500 kullanıyorum ingiltereden hediye geldi, deli gibi forumlara yazıyordum sonra bi baktım bu arkadaş bana pm atmış önce tırstım ama ne kaybederimki dedim, bişe yaparsa çok çok format atarım dedim ama hiç gerek kalmadı programları kurdum bil. içine girdi telefonu bağladım onun içine girdi ve bana MEPD kodunu vermesi yaklaşık 15 saniye sürdü ve bil. çıktı. Üç kağıt olduğunu düşünüyorsanız istek bildirmessiniz benimki sadece yardım etmek çünkü ben bunun için 1 ay uğraştım yapmadığım şey kalmadı herkez parayla yapıyor bu zıkkımı. Umarım açıklayıcı olmuştur. Sorularınızı yanıtlarım elimden geldiğince.
sağlıcakla kalın

Uygulama sizi korkutuyorsa
1. Yeni msn adresi açın.
2. İşlemi int. cafede yapın.
3. Tel. yedeğini alın.

Hırvat arkadaşın msn'i : [email protected]

• Beğen
Tepkiler: By YusufEMRE

poitor

poitor

Üye
mepd kodu nedir?

crcerrahoglu

Üye
    Konu Sahibi

MEPD kodu sim kilidi olan telefonlara verilen koddur. Yani her telefonun bir kodu vardır bu koda IMEI numarasından ulaşabilirisin ancak ve elde edilen MEPD kodunu telefona işlersen telefonun sim kilidini açmış olursun ve tüm sim kartlarla kullanabilirsin.

stertix

Üye
Selam, benim elimde Blackberry Curve 8310 var ve ona flash atmak istiyorum, bana flashini ve programini bulabilirmisiniz lutfen...

ertan_esesli

Üye
kardeşim şu hırvat arkadaşın msn verebilirmisn irtibata geçim.

erhanharm

Üye
Telefonunuz KVK dan alınmışsa ücretsiz yapabiliyorsunuz. Telefonla arayın 10 saniye sonra kodu veriyorlar ;)

dextertr

Üye
mepd kodunu verecekse yukarıdaki programları kurmaya gerek yok ki.
msn'den söylesin mepd kodunu. sende cihaz menüsü içerisinde seçenekler - gelişmiş seçenekler - simkart menüsüne girip önce mepd tuşlarsın. sonra mep2 yazar açılan ekranda sana verilen mepd kodunu girerek cihazdaki kilitlemeyi kaldırabilirsin

lunarguardians

Üye
mepd kodunu verecekse yukarıdaki programları kurmaya gerek yok ki.
msn'den söylesin mepd kodunu. sende cihaz menüsü içerisinde seçenekler - gelişmiş seçenekler - simkart menüsüne girip önce mepd tuşlarsın. sonra mep2 yazar açılan ekranda sana verilen mepd kodunu girerek cihazdaki kilitlemeyi kaldırabilirsin

imei numarasını bilmeden mepd kodunu nasıl vermesini bekliyorsun ?
Haliyle imei numarasını vereceksin yada arkadaşın anlattığı yolla zaten kendisi imei numarasına ulaşıyor...

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
tesekurler:box

kemaltncr

Üye
kardes mrb kemal ben arkadasın mösnesını bana yazarmısın [email protected] tesekkurler

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
iyi gibi

dextertr

Üye
imei numarasını bilmeden mepd kodunu nasıl vermesini bekliyorsun ?
Haliyle imei numarasını vereceksin yada arkadaşın anlattığı yolla zaten kendisi imei numarasına ulaşıyor...

bilgi konusunda yetersiz cahil arkadaşım,

imei kodunu öğrenmek için bilgisayarıma program kurmaya gerek yok.
gir cihaz menüsünden seçenekler - durum bölümüne al sana imei

ne malum bana yükletmeye çalıştığı programlarda trojan olmadığı. saf olmayın bu kadar

bi de sağda solda imei numaranızı yazıp durmayın, cihazı klonlarlarsa görürsünüz blackberry nizin ebesini :D

uNReaL9700

Üye
arkadaşlar bu mepd kodunu telefondan nasıl göreceğim? çin malı bir blackberry bold9700 üm var, forumlarda yazılan yöntemlerle bulamıyorum :(

eser5445

Üye
iyi gümler
benim telefonum lg bl20 yurt dışından hediye geldi simlock açmam lazım ama tel üzerinden kod girilerek açılabiliyor galiba kod veren arkadaşlar varsa yardım ederlerse sevinirim şimdiden tesekkurler

assaraya

Üye
arkadaşlar elimde 9500 storm var.pasaporta kaydettirdim.fakat simlock problemi çıktı şimdide başımıza.yardımcı olabilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim.msnim [email protected]n eklesin,yardımcı olsun inşallah.

engin812003

Üye
arkadaşım merhaba blackberry 8300 kullanıyorum. Mepd numarası bana da verirmisin.. IMEI numarası:355772.01.009955.9 yardımlarınızı bekliyorum caresizim :(

eraykaya01

Üye
seceneklr kodu nerde

mr.d@y

Üye
arkadaşlar meraba başlığı açan forumdaşın verdiği hırvat arkadaşa imei ve mep kodumu gönderip unlock kodumu istedim ve gönderdi bi sıkıntı yok sizde isteyebilirsiniz saygılar

herakollu

Üye
Arkadaşlar Hırvat arkadaşın msn adresi aşağıda yazılı. Anlaşmakta biraz güçlük çekebilirsiniz kendisi hırvat ama bu işi bildiği kesin. Sizden 3-5 program indirip bil. kurmanızı istiyor. Programlar : TeamViewer , usbnet-client, Hamachi, Blackberry logger driver. Bu programlar kurduktan sonra kendisi sizi yönlendiriyor. Sen nasıl anlaştın derseniz ben google translete'i kullandım yazdım çevirdim gönderdim. Ben blackberry storm 9500 kullanıyorum ingiltereden hediye geldi, deli gibi forumlara yazıyordum sonra bi baktım bu arkadaş bana pm atmış önce tırstım ama ne kaybederimki dedim, bişe yaparsa çok çok format atarım dedim ama hiç gerek kalmadı programları kurdum bil. içine girdi telefonu bağladım onun içine girdi ve bana MEPD kodunu vermesi yaklaşık 15 saniye sürdü ve bil. çıktı. Üç kağıt olduğunu düşünüyorsanız istek bildirmessiniz benimki sadece yardım etmek çünkü ben bunun için 1 ay uğraştım yapmadığım şey kalmadı herkez parayla yapıyor bu zıkkımı. Umarım açıklayıcı olmuştur. Sorularınızı yanıtlarım elimden geldiğince.
sağlıcakla kalın

Uygulama sizi korkutuyorsa
1. Yeni msn adresi açın.
2. İşlemi int. cafede yapın.
3. Tel. yedeğini alın.

Hırvat arkadaşın msn'i : [email protected]

merhaba bende sizin çektiğiniz sıkıntıyı çekiyorum şu an banada hediye telefon geldi pasaport kaydı yaptırdım fakat telefon hiçbir simi kabul etmiyor yardımcı olabilrsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

bolelli

Üye
selam arkadaslar bende 9700 var mep kodu istiyor yardımcı olabılırmısınız

Üst Alt