5800 Xpress Music alayım mı (yorumlarınızı bekliorm)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kor4y_

kor4y_

Üye
    Konu Sahibi
5800 Xpress Music alayım mı (yorumlarınızı bekliorm)
Öncelikle Merhaba.Aklımdan gçn 5320 yi almaktı ancak daha bulunmuo:ehe Bende 5800 almaya karar verdim.Telefon gerçekten süper,gerçekten harika ancak dokunmatik oluşu beni düşündürüyor.Kullanımında bi problem çıkıomu?(Fazla baskı uygulamak zorunda kalmak gibi)Onun haricinde alırsan şu yüzden ii olur die yorumlarınızı bekliorm:islik

futbol123

futbol123

Üye
güzel bi telefon ben kullanıyorum alabilirsin

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Senin hissiyatını biz bilemeyiz bana göre rahat olan dokunmatik sana göre daha hassas yada daha sert gelebilir. Bana sorarsan gayet güzel rahat bir dokunmatiği var. Zaten 5800XM almayı mıyım diye hergün bir konu açılıyor hergün aynı cevapları veriyoruz ama hala aynı sorular soruluyor. Ürünü aldığınız yerde Teşhir ürünleri muhtemelen vardır onları deneyebilirsiniz almadan önce. Olmama ihtimaline karşı çevrenizdekilerden alın ve deneyin biraz telefonu.

kor4y_

kor4y_

Üye
    Konu Sahibi
yorumun için öncelikle teşk ederim.Dokunmatik anlamda benim için sorun şu:telefonu kullanmaya başladıktan bir müddet sonra dokunma hassasiyetinin azalması(yani,daha fazla baskı uygulamak zorunda kalmak).

Ama böyle bir sorun kimsenin ağzından duymadım.Bu da 5800 ı almama beni bi adm daha yaklaştırdı.Senin dediğin gibi ''sana göre farklıdır,bana göre farklıdır'' anlamında bi sorunum yok.Genel olarak düşünüorm.

neoorog

neoorog

Üye
Eline bir tane dokunmatik telefon al ve yarım saat kurcala telefonu. Ben bugüne kadar hiç kullanmamıştım dokunmatik fakat alınca gayet rahat kullandım. Telefonumu satıp N97 ya da 5800 alacağım. Dokunmatik telefon kullanmadan birşey söylemek doğru değil.

kor4y_

kor4y_

Üye
    Konu Sahibi
Eline bir tane dokunmatik telefon al ve yarım saat kurcala telefonu. Ben bugüne kadar hiç kullanmamıştım dokunmatik fakat alınca gayet rahat kullandım. Telefonumu satıp N97 ya da 5800 alacağım. Dokunmatik telefon kullanmadan birşey söylemek doğru değil.

hakLısn.zaten ''dokunmatik'' anlamda bi sorun yaşansaydı dile getirilirdi.:yuru

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
@kor4y_

Bak şöyle söyliyim 18 Aralık 2009'da aldım ben 5800XM'yi ve hala ilk günkü gibi dokunuyorum ekrana hiçbir zayıflama yada yavaşlama söz konusu değil. Hatta telefonu devamlı yere düşüren bir arkadaşım kapağı kırmaya kadar götürdü işi ama dokunmatiği hala ilk günkü kadar hassastı :D

gemlikua96

gemlikua96

Üye
Öncelikle Merhaba.Aklımdan gçn 5320 yi almaktı ancak daha bulunmuo:ehe Bende 5800 almaya karar verdim.Telefon gerçekten süper,gerçekten harika ancak dokunmatik oluşu beni düşündürüyor.Kullanımında bi problem çıkıomu?(Fazla baskı uygulamak zorunda kalmak gibi)Onun haricinde alırsan şu yüzden ii olur die yorumlarınızı bekliorm:islik

kardeş ben 1 aydır telefonu kullanıyorum ve telefonu en fazla 2-3 defa düşürdüm ancak son düşürdüğümden 3 gün sonra telefonun ekranı çatladı. 5800 ın iç ekranı hassas darbelere karşı ekran biraz içe gömük ancak sen genede kullanırken dikkat et otururken cebinden çıkar arka cebine koyup oturma :D ben hiç birini yapmadım ama telefonun ekran çatladı bakalım şimdi ne kadar girecek bana ama telefonda darbe izi yok ücretsiz de değiştirebilirler...

--------------- Ekleme ---------------

her dokunmatik telefonlarda olduğu gibi ekran hassasiyeti dışında mükemmel telefon tavsiye ederim...

fbforever

fbforever

Üye
İmzamdaki konuya tıkla :) :) :oke:

kor4y_

kor4y_

Üye
    Konu Sahibi
way canına.yorumlarınız resmen beni 5800 a götürüorr :ehe bugün bakıcam bulabilirsem 5320(n-gage için) bulamassam 5800
yorum yazan arkilere tşkkürler:oke:

gemlikua96

gemlikua96

Üye
way canına.yorumlarınız resmen beni 5800 a götürüorr :ehe bugün bakıcam bulabilirsem 5320(n-gage için) bulamassam 5800
yorum yazan arkilere tşkkürler:oke:

5320 lere bak ama onların üretimi bitti yanlış bilmiyorsam çünkü bende fiyatı ucuz diye 5320 alıcaktım bursadaki vatan computer teknolojix gold teknosa hepsine sordum hepside üretimi bitti elime gelmiyor dediler ama belki şansına bulursun bulsanda almani tavsiye etmem sonuçta telfonun üretimi durmuş :D :ehe:evet:

kor4y_

kor4y_

Üye
    Konu Sahibi
5320 lere bak ama onların üretimi bitti yanlış bilmiyorsam çünkü bende fiyatı ucuz diye 5320 alıcaktım bursadaki vatan computer teknolojix gold teknosa hepsine sordum hepside üretimi bitti elime gelmiyor dediler ama belki şansına bulursun bulsanda almani tavsiye etmem sonuçta telfonun üretimi durmuş :D :ehe:evet:

son derece hakLısın:oke: ancak bulabilirsem 5320 yi zaten fiyatı ucuz olacaktır büyük ihtimalle(üretimi bitmiş bir telefon olarak) + n-gage özelliği var + 5800 dan eksik kalan tek yanı(GENEL OLARAK) Wifi bu da benim için çok sorun değil.Yani bulursam alırım 5320 yi...Daha yok mu o zmn 5800 a göz dikebiliriz:aha:

Scudrox

Scudrox

Üye
Yakışır kardeşşşş

fatih82

fatih82

Üye
arkadaşım dokunmatik zamanla azalmaz tavsiye ederim

kor4y_

kor4y_

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar birazdan bakmaya gitcem inş hayırlısı olur :heyo:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt