Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

__esra

__esra

Üye
İçme şu mereti!.. :angry:Hoşgeldiniz.Ben 4 saatte oyun ve gereksizler bölümü dışına 250 mesaj attığım gün bilirim :)
Bence çok yok :) Bir gün haber bölümünde bir iki haber paylaşıp haberlere yorum yapsanız, konu dışına bir tartışma konusu açıp konulara mesaj atsanız, garip ve ilginç olaylardaki, her telden fotoğraflardaki konulara yorum yapsanız ve burada olup size sorulanlara cevap verseniz bir günde 200 mesajı rahat rahat aşarsınız...Güven naber ya :DDiyene bak :D Eee gececi değil miyiz :D Ben az mı takıldım burada 2008 yazında, sonbaharında ve sonrasında...

Peki admin nasıl olunuyor.. Msj sorununu hallettim..:oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
bırakırım bigün... :D nbr...
Bırakmazsın sen, güvenmiyorum ben sana!.. İyilik ya ne olsun... Yeni senaryoyu ezberlemem lazım yarına ama daha başlamadım :s 12'de prova var, Seden çiğ çiğ yiyecek beni...
Senden naber?
Peki admin nasıl olunuyor.. Msj sorununu hallettim..:oke:
Şu anda admin alımımız kapalı. Bir yolu yok yani :)
Ama moderatör sistemimiz değişken, burada olup ilgi alanınız dâhilinde bir bölümde paylaşım yapar, düzeni sağlarsanız (gerek şikayet sistemiyle, gerek bireysel bağlantılarınızla), foruma güven verirseniz ve insanlarla aranızı iyi tutarsanız zamanla biz size teklif ederiz zaten
.

Genel olarak "bir forumda admin nasıl olunur" dedi iseniz de cevabım aynıdır :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
__esra

__esra

Üye
:allalla: Biz onun sınırını 100 yapmıştık ama :hmmm
Ozan?..
Yukarı çekmek lazım onu... :hmmm

Demek beni o 100 sınırı etkilemedi.. Ne yani siz şimdi siteyimi yönetiyorsunuz..
İsteklerimizi nereye bildiriyoruz..:P

--------------- Ekleme ---------------

Şu anda admin alımımız kapalı. Bir yolu yok yani :)
Ama moderatör sistemimiz değişken, burada olup ilgi alanınız dâhilinde bir bölümde paylaşım yapar, düzeni sağlarsanız (gerek şikayet sistemiyle, gerek bireysel bağlantılarınızla), foruma güven verirseniz ve insanlarla aranızı iyi tutarsanız zamanla biz size teklif ederiz zaten.

Genel olarak "bir forumda admin nasıl olunur" dedi iseniz de cevabım aynıdır :)

Gözümü direk yükseklere dikmişim desene mm..:naughty::naughty::kop::kop:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Bırakmazsın sen, güvenmiyorum ben sana!.. İyilik ya ne olsun... Yeni senaryoyu ezberlemem lazım yarına ama daha başlamadım :s 12'de prova var, Seden çiğ çiğ yiyecek beni...
Senden naber?

güven güven...ne zaman başlamayı düşünüyosun peki.. ? :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Demek beni o 100 sınırı etkilemedi.. Ne yani siz şimdi siteyimi yönetiyorsunuz..
İsteklerimizi nereye bildiriyoruz..:P
Gözümü direk yükseklere dikmişim desene mm..:naughty::naughty::kop::kop:
Genelde karşılaştığımız bir durumdur :)
Ama şöyle söyleyeyim istisnalar olmasına karşın genel olarak bir üye 2000 mesaj atmadan yönetime giremiyor. Tabii kişi telefonlara tema yapmak konusunda profesyoneldir, 400 mesajla da moderatör olabilir ama istisna... Diğer istisna da son zamanlardaki moderatörümüz "Nadir" 10.000 üstü bir mesaj sayısında moderatör oldu :D

Evet biz siteyi yönetiyoruz :) Mesela mesajınıza eklediğiniz o ":naughty:" ifadesinin alttaki paneldeki yerini ben seçtim. :ehe
İsteklerinizi isterseniz site hakkında bölümüne konu açmak suretiyle bildirebilirsiniz
--->
Site Hakkında
isterseniz hakkında soru soracağınız bölümlerin
moderatörlerine isterseniz de biz adminlere sorabilirsiniz. Yönetici listemiz buradadır --->Yöneticileri göster

Şu sıralar en aktif admin benim ama benim de özel mesaj kutum sürekli doludur (Öyle değil mi yasminoz? :ehe).
O yüzden ulaşmak için mesajı göndermeden önce dua etmenizi tavsiye ederim. :kıskıs:
Ya da profilime yazabilirsiniz --->
Praetor.
Ya da şu anda olduğu gibi bir sohbet konusunda yakaladığınızda da sorabilirsiniz ki diğer arkadaşlarımız son derece yardımseverdir. Sorununuz olduğunda çözüme ulaşmanız hiç de zor değil yani, yeter ki çözümsüz olmasın :)
güven güven...ne zaman başlamayı düşünüyosun peki.. ? :D
Baktım biraz ama bitmez bu yarına ya :s
Yardım etsene :ehe

Love Prince

Love Prince

Üye
selamlar olsun gececilere

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Selam Hüseyin, nasılsın?..

Love Prince

Love Prince

Üye
sağolasın iyim, seni sormalı?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben de iyiyim ya ne olsun.
Tanımadığım eski ama aktif olmayan bilinmedik üyelerden arkadaşlık teklifleri alıyorum... Hayır olsun :hmmm

Love Prince

Love Prince

Üye
hayrolsun :D

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Eğer görecek olan varsa,
Bu konuya son uğrayışımdır. Haberiniz olsun =P

Kimse yokken burada olmak güzel (:

Candy

Candy

Üye
İyi geceler herkese... Bu gece kimse uğramamış....

arslansem

arslansem

Üye
Hiçbişey yazılmıyor ki gıcık bi durum :pro:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Selam Semih, Doğuş da bulmuş senin yöntemi :)

Love Prince

Love Prince

Üye
ben geldim :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hoşgeldin...

Üst Alt