Praetor
Emekli Yönetici
Fake miş...İlginç Miş..![]()
![]()
Eşmeden eşeğin diye başlayan yöresel bir atasözümüz vardır ya neyse kullanmayayım şimdi burada

Fake miş...İlginç Miş..![]()
![]()

whats wrong whats wrong now too many too many problems she wants to go home nobodyshome broken inside open your eyes bla bla bla...

Çok gülünç kendimi özgür hissetmeye başladım..Siz eski bir üyesiniz galibaSlm herkese ii geceler.. Şimdiki yeni üyelerde pek tuhaf galiba..![]()
Bikaç mesaj sonra özelden mesaj atabileceğim..Çok gülünç kendimi özgür hissetmeye başladım..
Ziyaretçi sayfasına yazmak, özel mesaj atmak için gerekli olan ilk 50 tane mesajı hiçbi zaman tamamlayamıcam sandım..
İlk özel mesajım özel birisine..

Siz eski bir üyesiniz galiba
Bu arada üzülerek belitmeliyim ki bir 50 mesaj daha beklemek durumundasınız zira özel mesaj atabilme sınırımız kopya site sahiplerinin üye çalma girişimlerini engellemek için 100'e çıkartılmıştır.
Bu arada mekâna selâm olsun![]()

İçme şu mereti!..
Hoşgeldiniz.Bende Burdayım
Ben 4 saatte oyun ve gereksizler bölümü dışına 250 mesaj attığım gün bilirimHayır çiceği burnunda yenimi yeni bir üye..
Nee 100 mü daha çok var galiba..
![]()

Bir gün haber bölümünde bir iki haber paylaşıp haberlere yorum yapsanız, konu dışına bir tartışma konusu açıp konulara mesaj atsanız, garip ve ilginç olaylardaki, her telden fotoğraflardaki konulara yorum yapsanız ve burada olup size sorulanlara cevap verseniz bir günde 200 mesajı rahat rahat aşarsınız...
Güven naber yayolu yarılamışsınız .
Diyene bakMaşallah bizim adamlar hep burda![]()
Eee gececi değil miyiz
Ben az mı takıldım burada 2008 yazında, sonbaharında ve sonrasında...
İyiyiz, sen nasılsın?nasılsınız millet