...::: N82 Inceleme ...:::

Sponsorlu Bağlantılar

husoow

Üye
kisacasi harika telefondur

kemal cemal

Üye
Ben üç aydır kullanıyorum süper iş yerim çarşı merkezde wifi taraması yaptımmı birsürü wlan buluyor bunların neredeyse yarısı şifresiz olduğu için yanımda leptop taşıyormuş hissi veriyor tavsiye ederim. Gps çok güzel anında konumlama yapıyor. Ben google maps kullanıyorum şu google eart ın aynısı telefonu uyarlanmış hali alacak olanlara tavsiye ederim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
3 ay kadar kullandım süper bir telefon ama sanki kapağı biraz kalitesiz renk atmaları oluyor..

BurtiBurak

Üye
Ferhat göçer lan bu resimdeki :S

mdogan1234

Üye
benim telim şarjı 2 günde bitiyor sizde aynısı oluyor mu acaba?

mamisa

mamisa

Üye
Benim n82 aldım ve kamera çekiminden sonra operatör üstünden çekim yapıyor ve kontör harcıtyor bu ayarı nasıl düzelte bilirim??

voljtrann

voljtrann

Üye
Sarzim 1 gun gidiyor onun haricinde guzel telefon sorunlariniz olursa mesaj atin yardımcı olurum

alper2590

alper2590

Üye
N82 bugün aldım gerçekten mükemmel bir telefon başlarda almadan önce baya bi tereddüde düşmüştüm hatta bi ara baya n79 almayı düşünmüştm ama iyiki n 82 almışım diyrum arkadaşlar benim gibi tereddüte kalan varsa hiç beklemesin alsın özellikle wifisi baya iyi.. kesinlikle n82 tavsiye ederim :):oke:

clubnokia

clubnokia

Üye
n82 xenon flash- kamera uyumunun en iyi örneklerinden olan cihazıdır ki
piyasaya cıktıgı ilk dönemde en iyi fotograf ceken cihaz ödülünü aldı ki rakipleri arasında samsung m8800 pixon da vardı :D
hayırlı olsunn

--------------- Ekleme ---------------

Benim n82 aldım ve kamera çekiminden sonra operatör üstünden çekim yapıyor ve kontör harcıtyor bu ayarı nasıl düzelte bilirim??

kardeşim kamera ayarlarında tam hatrlamıyorum ama çekim bilgisi yada çekilen yer die bölüm olmalı ve o aktif ki
nokıa cihazlarında ilk olan özellik çektigin resmin yerini gps sayesinde dünya üzerinde nerde çekildiğini bulup işlemek için internete bağlanıyor.
o özelliği kapatırsan kontrun gitmez :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt