Sertifika süresi sorununa %100 çözüm 2033 e kadar (siscontent 1.3)(pc den)(s60 3rd ve s60 v9.4)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahim türe

ibrahim türe

Üye
Emeğine sağlık hocam teşekkür...

tusubasa

Üye
Tesekurler Baba işlemi yapmaya gerek kalmadı ben helox2 ile hacledim sertifika suresı 2013 yılına kadar 2013 oldumu bende tel tarih 2011 yaparım yukler tel saatini ileri veya geri aldıkmı olay çözülüyomuş hani 2033 olursa sızlerde 2020 2015 2032 yapın bak nasıl yukluyo

baranas

Üye
5800 da oluyormu

pol_ist

pol_ist

Üye
usta süpersin denedim ve yuzde yuz sonuc aldım eline emeğine sağlık

umutins

Üye
teşekkürler denedim çalışıyor.

dwyanewade43

Üye
saol emeğine sağlık güzel paylaşım

YAŞLI ÇOCUK

Üye
teşekkürler ...

BenQm

Üye
bu program muhtesem 5800 XM var. ama once bi siteden sertifika alıp bu programı kullanırsanız eger sertifika güvenlik uyarısı almazsınız..

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler...............................

Diyecek söz yok. Ellerine sağlık kardeş. 5320 XM denendi. %100 Çalışıyor

Emeğine sağlık hocam teşekkür...

Tesekurler Baba işlemi yapmaya gerek kalmadı ben helox2 ile hacledim sertifika suresı 2013 yılına kadar 2013 oldumu bende tel tarih 2011 yaparım yukler tel saatini ileri veya geri aldıkmı olay çözülüyomuş hani 2033 olursa sızlerde 2020 2015 2032 yapın bak nasıl yukluyo

usta süpersin denedim ve yuzde yuz sonuc aldım eline emeğine sağlık

teşekkürler denedim çalışıyor.

saol emeğine sağlık güzel paylaşım

teşekkürler ...

arkadaşlar bu güzel ve övgü dolu yorumlar için hepiniz sağolun.....:)

ama malesef sorun yaşayan arkadaşlar için bir çözüm yolu yok sadece dikkatlice tekrar yapmak olmazsa yapacak birşey yok.....:)

AnakondaTR

AnakondaTR

Üye
bu pro bende vardı ama bu özelliğini bilmiyordum anlatım için çok saolsanalforum.tr.nu

Nuri...

Nuri...

Üye
Allah razı olsun kardeş. Sağolasın.

full force

full force

Üye
Emeğina Sağlık

yigitovski

yigitovski

Üye
Süpersin peki oyunlarda da işe yarıyor mu?

erdigutekin

erdigutekin

Üye
çok teşkkr ederim =)

--------------- Ekleme ---------------

dosya simgesi soru işareti olanlar ne yapacağız peki onun için bi bilgi verir misiniz???*

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
çok teşkkr ederim =)

--------------- Ekleme ---------------

dosya simgesi soru işareti olanlar ne yapacağız peki onun için bi bilgi verir misiniz???*

uymlu olmayan uygulamalarda oluyor genelde ama çözüm yolu bilmiyorum malesef....:)

atakan25

atakan25

Üye
ya garip garip anlatıonuz bi aydır bu saçmalıkla uğraşıyom bi bunu yap diyon sonra bi link daha veriyon onu yapın diyon anlamadım gitta ya

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
ya garip garip anlatıonuz bi aydır bu saçmalıkla uğraşıyom bi bunu yap diyon sonra bi link daha veriyon onu yapın diyon anlamadım gitta ya

kardseş bundan daha ayrıntılı ve net anlatılmaz bence ,dikkatli okuyarak acele etmeden dene birde umarım olur.....:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt