Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sertifika süresi sorununa %100 çözüm 2033 e kadar (siscontent 1.3)(pc den)(s60 3rd ve s60 v9.4)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Godfather
Üye
oluyorda imza sorunu yine oluyor
Yusufcan41
Üye
Hepsini yaptım,telefonada yükledim fakat sertifika sorunu diyor hala.
arkadaşlar ben son mesajı yanlışlıkla yazmışım, ayrıca başlığı ve konuyu iyi incelerseniz bu uygulamanın sadece sertifika süresini uzattığını,sertifikalandırmadığını göreceksiniz. ama sayfanın en altında verdiğim linkte ki uygulama programları cepte imzalıyor onu yükleyin.
--------------- Ekleme ---------------
uygulamaları telefonda imzalamak için bu linkteki uygulama kesin çözüm.
SİNGSİS 1.01 türkçe(s60 3rd uygulamaları cepte sertifikalandırmak için kesin çözüm)
Nokia N95 8GB v31.0.015 de denedim oldu. CorePlayer v1.1.2 ve DivXPlayer'i verdiğin programla PC de sertifikalandırıp yükledim telefona çalışıyor. sayende divx leri izleyebiliyorum telefonda.
Nokia N95 8GB v31.0.015 de denedim oldu. CorePlayer v1.1.2 ve DivXPlayer'i verdiğin programla PC de sertifikalandırıp yükledim telefona çalışıyor. sayende divx leri izleyebiliyorum telefonda.