Praetor
Emekli Yönetici
Yok yahu benim N73e adam gibi bir tarayıcı lazımHoş geldin
Baktın mi abi söylediğim siteye![]()
Mükemmel paylaşımlar yapmışlar![]()

Yok yahu benim N73e adam gibi bir tarayıcı lazımHoş geldin
Baktın mi abi söylediğim siteye![]()
Mükemmel paylaşımlar yapmışlar![]()

ben geldim![]()

3G opsiyonel olarak açılıp kapatılabiliyor muOpera mini 4.2 yi indir abi sonra 3g yi de aç 8 megabayt lik bir dosyayı 2 dakikada indiriyor![]()
Hayır. Standart tarayıcı sağa gidince 1tam sayfa aşağı iniyordu bir zamanlar. O rahattı. Sonra nasıl yaptıysam kapattım onuDaha önce kullanmıyor muydun?
Teşekkürler tavsiye için.opera 4.2 veya ucweb kullan
Hayır. Standart tarayıcı sağa gidince 1tam sayfa aşağı iniyordu bir zamanlar. O rahattı. Sonra nasıl yaptıysam kapattım onu![]()
Ata abi telefon ayarlarından şebeke ayarlarına giriyorsun çift mod yapınca 3g açılır eğer o bölgede 3g yoksa edge ile devam edersin yani 2g ... Gsm seçeneğini seçersen direkt 2g olur , umts mi ne var birde onu seçersen de 3g olur ... Öyle yani![]()

Hoşgeldin dedik yaATA dün kavga ettik diyemi konuşmuyorsun benle![]()
Omnia'da opera kullanıyordum... N73'e de yükleyeceğim bu gece...İstanbul'dayken bana sen önermiştin. Opera falan diye.. Kullan işte..
Ata abi telefon ayarlarından şebeke ayarlarına giriyorsun çift mod yapınca 3g açılır eğer o bölgede 3g yoksa edge ile devam edersin yani 2g ... Gsm seçeneğini seçersen direkt 2g olur , umts mi ne var birde onu seçersen de 3g olur ... Öyle yani![]()