Nostradamus'un yakın zamanda keşfedilen kayıp kitabı ve son kehâneti...(saklanan gerçekleri öğren..)

Sponsorlu Bağlantılar

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
    Konu Sahibi
Nostradamus'un yakın zamanda keşfedilen kayıp kitabı ve son kehâneti...(saklanan gerçekleri öğren..)
Kehânetler gerçektir..Çünkü kaynağı gökyüzüdür..
Kehânetler gerçektir..Çünkü,Tanrı'nın gelecekten yolladığı uyarılardır...
İnsanların çoğu inanmasa da...

yedek link:

• Beğen
Tepkiler: abdullahaytekin

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Diğer konu kapatıldı:(

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
    Konu Sahibi
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Umarım bu konuya da atlayıp cins cins mesajlar yazmazlar,

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Kehânetler gerçektir..Çünkü kaynağı gökyüzüdür..
Kehânetler gerçektir..Çünkü,Tanrı'nın gelecekten yolladığı uyarılardır...
İnsanların çoğu inanmasa da...

:d::d: insanlar gerçek olan şeylere inanır .. demek ki insanların çoğu gerçekçi :kop::kop:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Geleceği Allah tan başka kimse bilemez biliyorum diyenin de yeri bellidir ... Iyi forumlar ...

researcher

Üye
nostradamus un kehanetleri denilen seyler siirleridir...su siirde bunu demek istemis diyip adama kehanet isnat ediyorlar...hicbirseyi soyle olacak boyle olcaak deyi yazmamıstır...Garip siirlerinden baska elde hicbirsey yoktur...

aksini soyleyen varsa belgesiyle koysun...

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
En kısa sürede izlicem :D

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
    Konu Sahibi
nostradamus un kehanetleri denilen seyler siirleridir...su siirde bunu demek istemis diyip adama kehanet isnat ediyorlar...hicbirseyi soyle olacak boyle olcaak deyi yazmamıstır...Garip siirlerinden baska elde hicbirsey yoktur...

aksini soyleyen varsa belgesiyle koysun...

Kehanetlerini bu şiirlerin içine gizlemiştir.Zamanı gelince,insanlar bu şiirin manasını çözüp uyarılsın diye her dörtlüğü farklı şekilde hazırlamıştır
Açık açık,şu tarih de şu olacak diye yazsaydı geleceğin akışını bozmuş olurdu
Bu kehanetleri kafasından yazmamış.Her hafta transa geçip yazıyormuş
Nostradamus dinine bağlı biridir.Bu kehanetleri,Tanrı'nın gelecekten yolladığı bilgilere dayanarak hazırlamıştır
Çoğu kehanetinin şifresini çözdüler zaten.Hepsi de gerçekleşti.Gerçekleşmeyenler,sırasını bekliyor

researcher

Üye
Kehanetlerini bu şiirlerin içine gizlemiştir.Zamanı gelince,insanlar bu şiirin manasını çözüp uyarılsın diye her dörtlüğü farklı şekilde hazırlamıştır
Açık açık,şu tarih de şu olacak diye yazsaydı geleceğin akışını bozmuş olurdu
Bu kehanetleri kafasından yazmamış.Her hafta transa geçip yazıyormuş
Nostradamus dinine bağlı biridir.Bu kehanetleri,Tanrı'nın gelecekten yolladığı bilgilere dayanarak hazırlamıştır
Çoğu kehanetinin koduni çözdüler zaten.Hepsi de gerçekleşti.Gerçekleşmeyenler,sırasını bekliyor

kehanetini acıkca yazmassa biz nerden bilebiliriz neyin kehanetinde bulundugunu...?

Yazdıgı seylere uyacak olaylar bekliyorsak o zaman baska...

erdem3113

erdem3113

Üye
adam bişeyler sallıor ya tutar ya tutmaz :ehe

beyazkahve

beyazkahve

Üye
teşekkürler arkadaşlar ..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
İzledim ama pek hoşuma gitmedi:s

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
    Konu Sahibi
İzledim ama pek hoşuma gitmedi:s

Bu sabah,Mehdi'den bir flash bellek daha ulaştı..İçinde bir video vardı.Birazdan buraya ve bir forum sitesine daha koyacağım linkini..
Bu pek hoşuna gitmediyse,bir kaç saat sonra upload edeceğim,Mehdi'nin 10 dk'lık son videyosunu izleyince kalpten gidersin herhalde :D
Ben gidiyordum :D
Animasyonlarla doldurulmuş en iyi film Avatar bile,bu vidyonun yanında o kadar sönük kalır ki..Bak anlatamıyorum..Böyle bir vidyo görmedim ben..Şimdi upload edeceğim..Bir kaç saat sonra yüklenir..Akılalmaz bir şey..

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Merakla beklıyoruz,profılıme bırakır mısın vıdeo yu koyduktan sonra lnk olarak

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
    Konu Sahibi
Merakla beklıyoruz,profılıme bırakır mısın vıdeo yu koyduktan sonra lnk olarak

Bu bölüm:belgesele,ayrı bir konu olarak açacağım.Nostradamus gibi.
2 saat sonra upload biter sanırım

--------------- Ekleme ---------------

Benim bilgisayar biraz antika :)
Donuyor sürekli
15 dksı kaldı.Beklettim;ama değecek emin olun

s_prg

Üye
sssssssshad

Love Prince

Love Prince

Üye
Peygamber Efendimiz doğmadan önce gökyüzündeki açıklardan dolayı gelecekten haber verilebiliyordu ama Peygamber Efendimiz dünyaya teşrif ettikten sonra hiç kimse gelecekten haber veremedi çünkü gökyüzündeki tüm açıklar melekler tarafından kapatıldı. Kehanetler saçmalıktan başka birşey değil...!

Üst Alt