5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

srumo

Üye
selam arkadaslar sızden yardım rıca edecegım
n97 var bende yenı yazılım cıkmıs forumun ılk sayfasında da belırtılıyor bende heyecanlandım yuklemek ıstedım
tel ı pc ye bagladım guncelleme yap dedım eskı surumu buldu yenısınıde
bekleyın deıd yukarıda 132mb cıvarı bır sey ındırıyor gıbı yaptı bekledım bekledım sonunda bguncelleme basarısız dedı:(
pc suıt yenı surum olsun denılıyor bır ay once ındırmıstım ama yenıden ındırdım software ı da yenıden ındırdım yenıden denedım olmadı basarısız telı dırek baglayın gıbı seyler soyluyor
oysakı kablosu ıle dırek bagladım pc ye
deneyen basaran veya bu sorunu onceden yasayan bır arkadas varsa yardımcı olabılırmısınız

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
Yine bir sıkıntı yaşıyorum.. 5800 sürüm v40,
mesajlarda çok sıkıntı yaşıyorum, geç açılıyor, Giden kutusuna gönderiyor ama hala gönderiliyor diyor, Gönderiliyor kısmı epey uzun sürüyor felan... Sıkıntı nerde olabilir?? 200e yakın mesaj var.. ama dün sıfırlamıştım yine aynıydı..
Ayrıca Cevap Yaz dediğimde yaklaşık 15 saniye kadar bekleme yapıyor...

Ekstra söyliyeceklerim
Gönderilen Öğelere 50 Mesaj Kaydediyor
İletim Raporları Açık
Tarihe göre Gruplama Açık
30 saniye kadar Gönderiliyor kısmı bekliyor... Bilen yokmu... Bu problemi yaşıyan yokmu???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yeni versiyon yükleyince hard format attın değil mi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefon kapalıyken ortadaki yeşil ve kırmız tuşlara,yandaki kamera tuşuna aynı anda basıyorsun parmaklarını kaldırmadan açma-kapama tuşuna basıyorsun nokia yazısı gelene kadar basıyorsun sana yer,tarih ayarları sorarsa tamamdır..

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
telefon kapalıyken ortadaki yeşil ve kırmız tuşlara,yandaki kamera tuşuna aynı anda basıyorsun parmaklarını kaldırmadan açma-kapama tuşuna basıyorsun nokia yazısı gelene kadar basıyorsun sana yer,tarih ayarları sorarsa tamamdır..
hay maşallah :oke: tamam abi yaparım... peki hard format dediğine göre telefonu tertemiz yapıyor içinde bişe bırakmıyodur.. Hafıza Kartına Bişe Yapıyormu peki??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hafıza kartına birşey olmaz..

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
Peki sağol Teşekkürler...denicem bi yedek aliyimde..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hoş gelmiş..:ehe

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Yine bir s1k1nt1 ya_1yorum.. 5800 sürüm v40,

mesajlarda çok s1k1nt1 ya_1yorum, geç aç1l1yor, Giden kutusuna gönderiyor ama hala gönderiliyor diyor, Gönderiliyor k1sm1 epey uzun sürüyor felan... S1k1nt1 nerde olabilir?? 200e yak1n mesaj var.. ama dün s1f1rlam1_t1m yine ayn1yd1..

Ayr1ca Cevap Yaz dediimde yakla_1k 15 saniye kadar bekleme yap1yor... Ekstra söyliyeceklerim

Gönderilen Öelere 50 Mesaj Kaydediyor

0letim Raporlar1 Aç1k

Tarihe göre Gruplama Aç1k
Arkadasm bnde 1900 ksr gelen kutusunda msjm var :D ayr1ca gönderilnlerdede 999 :D ama bnde o dediin olmuo..ama o anda cevaplaya bast1ktn snra o anda msj gelirse dediin gibi bi yavaslama oluor ama gecici..cok msjlast11m için her yönünü çözdm diyebilirim :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aliçooo bu nasıl yazı böyle kimse anlamaz..:ehe

selcuk020

Üye
Arkadaşlar nokia 5530xpressmusic için firmware çıktımı bende v20.0.080 yüklü bundan sonra başka yazılım çıktımı acaba

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır çıkmadı son sürüm sendeki..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
aliçooo bu nas1l yaz1 böyle kimse anlamaz..
Nadir abi inanmassn bas1ma neler gldi neler :D bnm pc laptop onun sarz makinesi dün aksm 5 tnnberi çal1_m1o :D su andada telden giriyorum ama yazarkn doru yz1om ama oraya 1 die gidio anl1yamadm :S o yzdn öyle ç1kt1 yani :D dzenlersen mutlu olurum :)

hkn76

Üye
5800 v40 nokia ovi suite ile güncelledim,güncellemeden sonra yeniden yükleme seçeneği vardı ama su an yok,tekrar ovi suite veya nsu ile nasıl v40 yükleyebilirim phoneix ile değil

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kodu değiştirirsen nemesisle o zaman o seçenek çıkar..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
al1nt1 yapt11m yaz1lar1 bile san1r1m "1" harflerini 1 olarak yaz1o :S

--------------- Ekleme ---------------

sky fireden yazdiim için öyle oluo herhalde "i" nin noktas1z halini 1 olarak yazio çözemedim :S i yaziom çnki noktasizini yazdimmi 1 yazio :D

sky fireden yazdiim için öyle oluo herhalde "i" nin noktas1z halini 1 olarak yazio çözemedim :S i yaziom çnki noktasizini yazdimmi 1 yazio :D

nadir abi sence ndn oluo olabilir :S ı,ğ fln yzdm mı sorun oluo :S trkçe karakterlerde sorun çıkartıo sky fire :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
skyfire de Türkçe destek yokta ondan..