Dene benceFatih[Sag0]HiphoP;2002590' Alıntı:Türkçeyi çok iyi kullanan birisidir ve türkcemizi iyi kullanmayı bilen kişi bunu söyler bence
şahsen ben söyleyemem çok zor![]()

Bu tarlaya bir şini kekere mekere ekmişler bu tarlayada bir şini kekere mekere ekmişler bu tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye boz ala boz başlı pis porsuk dadanmış bu tarlaya ekilen bir şini kekere mekereyede boz ala boz başlı pis porsuk dadanmış o tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuk diğer tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuğa demişki sen ne zamandan beri bu tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuksun oda ona cevapen sen ne zamandan beri o tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuksan bende o zamandan beri bu tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuğum demişşşDene bence![]()

Bıdık eskiden abla derdin bana şimdi burcumu oldukFatih[Sag0]HiphoP;2002885' Alıntı:Bu tarlaya bir şini kekere mekere ekmişler bu tarlayada bir şini kekere mekere ekmişler bu tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye boz ala boz başlı pis porsuk dadanmış bu tarlaya ekilen bir şini kekere mekereyede boz ala boz başlı pis porsuk dadanmış o tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuk diğer tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuğa demişki sen ne zamandan beri bu tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuksun oda ona cevapen sen ne zamandan beri o tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuksan bende o zamandan beri bu tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuğum demişşş
Tamamen Kendim Yazdım burcu xD

Evet burcuBıdık eskiden abla derdin bana şimdi burcumu olduk![]()

aşkım benim tatlı bıdığımFatih[Sag0]HiphoP;2003887' Alıntı:Evet burcu![]()
Eski nick ini unuttum ondandır
Burcu ablacığım![]()

Bıdık Geçti artık Sıpa oldum benaşkım benim tatlı bıdığım![]()

Fatih[Sag0]HiphoP;2002885' Alıntı:Bu tarlaya bir şini kekere mekere ekmişler bu tarlayada bir şini kekere mekere ekmişler bu tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye boz ala boz başlı pis porsuk dadanmış bu tarlaya ekilen bir şini kekere mekereyede boz ala boz başlı pis porsuk dadanmış o tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuk diğer tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuğa demişki sen ne zamandan beri bu tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuksun oda ona cevapen sen ne zamandan beri o tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuksan bende o zamandan beri bu tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuğum demişşş
Tamamen Kendim Yazdım burcu xD

Fatih[Sag0]HiphoP;2007366' Alıntı:Sağolun Tezavrata gerek yok![]()