Size 500 Deneme Hakki Veriyorum Söyleyebilene Helal Olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Size 500 Deneme Hakki Veriyorum Söyleyebilene Helal Olsun

• Beğen
Tepkiler: Fatih[Sag0]HiphoP ve jackalx_06

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hak istemedik.

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
Türkçeyi çok iyi kullanan birisidir ve türkcemizi iyi kullanmayı bilen kişi bunu söyler bence
şahsen ben söyleyemem çok zor :ehe

ebrarcik

ebrarcik

Üye
İzleyemedim ama güzeldir burcum paylaştıysa :)

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Fatih[Sag0]HiphoP;2002590' Alıntı:
Türkçeyi çok iyi kullanan birisidir ve türkcemizi iyi kullanmayı bilen kişi bunu söyler bence
şahsen ben söyleyemem çok zor :ehe
Dene bence :naughty:

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
Bu tarlaya bir şini kekere mekere ekmişler bu tarlayada bir şini kekere mekere ekmişler bu tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye boz ala boz başlı pis porsuk dadanmış bu tarlaya ekilen bir şini kekere mekereyede boz ala boz başlı pis porsuk dadanmış o tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuk diğer tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuğa demişki sen ne zamandan beri bu tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuksun oda ona cevapen sen ne zamandan beri o tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuksan bende o zamandan beri bu tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuğum demişşş :ehe
Tamamen Kendim Yazdım burcu xD

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
:karisti:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:ehe:ehe

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Fatih[Sag0]HiphoP;2002885' Alıntı:
Bu tarlaya bir şini kekere mekere ekmişler bu tarlayada bir şini kekere mekere ekmişler bu tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye boz ala boz başlı pis porsuk dadanmış bu tarlaya ekilen bir şini kekere mekereyede boz ala boz başlı pis porsuk dadanmış o tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuk diğer tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuğa demişki sen ne zamandan beri bu tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuksun oda ona cevapen sen ne zamandan beri o tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuksan bende o zamandan beri bu tarlaya ekilen bir şini kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuğum demişşş :ehe
Bıdık eskiden abla derdin bana şimdi burcumu olduk :ehe

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Fatih[Sag0]HiphoP;2003887' Alıntı:
Evet burcu :ehe
Eski nick ini unuttum ondandır
Burcu ablacığım :op::op::op::op::op::op:
aşkım benim tatlı bıdığım :sarıl:

jackalx_06

jackalx_06

Üye
süper ama denemek bile korkutucu ben söyleyemem...:):ehe

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
Ben söyledim çok rahat söyleniyor :ehe

Progressivity

Progressivity

Üye
499'da söyledim hadi bakalım :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bu nee:D
Mümkün değil bunu söylemem belli bir yaşa kadar:ehe
Rahmetli rap mi yapsaydı acaba:hmmm

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Daha önce izlemiş ve hayran kalmıştım.
Teşekkürler Burcu; hatırlattığın için.. :)

AKATLI

AKATLI

Üye
Fatih[Sag0]HiphoP;2002885' Alıntı:

HELAL :yuru:yuru:yuru:yuru

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
Sağolun Tezavrata gerek yok :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt