Görüşürüz hocam.. :)
Samsunspor Emekli Yönetici Nadir' Alıntı: bilmiyom ki ne adetiyse hep Mehmetin icatları.. Genişletmek için tıkla ...
Mustafa Furkan Üye Smiley yetersizliğinden dolayı bunlar çıkmıyor. "yagmurdayuruyensmiley" "intiharedensmiley" İdare edin.
Smiley yetersizliğinden dolayı bunlar çıkmıyor. "yagmurdayuruyensmiley" "intiharedensmiley" İdare edin.
Mehmet Emekli Yönetici Ah ulen merso ne güzeldi bib bib --------------- Ekleme --------------- Güven sende gizlensene
Samsunspor Emekli Yönetici Mustafa Furkan' Alıntı: Smiley yetersizliğinden dolayı bunlar çıkmıyor. "yagmurdayuruyensmiley" "intiharedensmiley" İdare edin. Genişletmek için tıkla ... Mehmet' Alıntı: Ah ulen merso ne güzeldi bib bib --------------- Ekleme --------------- Güven sende gizlensene Genişletmek için tıkla ... gizlenecem ben de bu gidişle , bazı çakallar var da ... arkamızdan söven , başka nickle gelip abi diyen
Mustafa Furkan' Alıntı: Smiley yetersizliğinden dolayı bunlar çıkmıyor. "yagmurdayuruyensmiley" "intiharedensmiley" İdare edin. Genişletmek için tıkla ... Mehmet' Alıntı: Ah ulen merso ne güzeldi bib bib --------------- Ekleme --------------- Güven sende gizlensene Genişletmek için tıkla ... gizlenecem ben de bu gidişle , bazı çakallar var da ... arkamızdan söven , başka nickle gelip abi diyen
Mehmet Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: gizlenecem ben de bu gidişle , bazı çakallar var da ... arkamızdan söven , başka nickle gelip abi diyen Genişletmek için tıkla ... kimmiş onlar : --------------- Ekleme ---------------
Samsunspor' Alıntı: gizlenecem ben de bu gidişle , bazı çakallar var da ... arkamızdan söven , başka nickle gelip abi diyen Genişletmek için tıkla ... kimmiş onlar : --------------- Ekleme ---------------
Samsunspor Emekli Yönetici Mustafa Furkan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... o ne hal Mustafa Mehmet' Alıntı: kimmiş onlar : --------------- Ekleme --------------- Genişletmek için tıkla ... konuşuruz Mehmet , çoluk çocuk işteee
Mustafa Furkan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... o ne hal Mustafa Mehmet' Alıntı: kimmiş onlar : --------------- Ekleme --------------- Genişletmek için tıkla ... konuşuruz Mehmet , çoluk çocuk işteee