:d::d::d:
Mehmet Emekli Yönetici Hertaraftan esiyordu yaw --------------- Ekleme --------------- Güven sen Aliye niye pm atamıyonki
DiaBLoS Admin Samsunspor' Alıntı: Ali senin profil de kapalı yaaww Genişletmek için tıkla ... Güven abi , arkadaşlık listem de yoksunuz ondan dolayı ... Arkadaşlık isteği bekleme diyor ? Bildirimlerinize bir bakın abi .
Samsunspor' Alıntı: Ali senin profil de kapalı yaaww Genişletmek için tıkla ... Güven abi , arkadaşlık listem de yoksunuz ondan dolayı ... Arkadaşlık isteği bekleme diyor ? Bildirimlerinize bir bakın abi .
Samsunspor Emekli Yönetici heeee anladım hemen beklemeden alıyorum o isteği --------------- Ekleme --------------- yahu Ali bildirim de yok sana yazabilmek için başka bir yol var mı bildiğin
heeee anladım hemen beklemeden alıyorum o isteği --------------- Ekleme --------------- yahu Ali bildirim de yok sana yazabilmek için başka bir yol var mı bildiğin
Samsunspor Emekli Yönetici Nadir' Alıntı: bence yok Güven.. Genişletmek için tıkla ... sorma Hocam yaww , pim atamıyoz , profil yemiyo eee Ali ' nin kastı var bana --------------- Ekleme --------------- Mehmetce38' Alıntı: al tabi üşümesin Genişletmek için tıkla ... ah Mehmet ahhh ahan da bildirim geldiiii
Nadir' Alıntı: bence yok Güven.. Genişletmek için tıkla ... sorma Hocam yaww , pim atamıyoz , profil yemiyo eee Ali ' nin kastı var bana --------------- Ekleme --------------- Mehmetce38' Alıntı: al tabi üşümesin Genişletmek için tıkla ... ah Mehmet ahhh ahan da bildirim geldiiii
DiaBLoS Admin Arkadaş listemdeki arkadaşlar atabiliyor sanırım ... Bildirim gönderdim sana Güven abi . Gelmedi mi halen ?
Arkadaş listemdeki arkadaşlar atabiliyor sanırım ... Bildirim gönderdim sana Güven abi . Gelmedi mi halen ?