5800 flash video izleyemeyenler dikkat

Sponsorlu Bağlantılar

mm_mm

mm_mm

Üye
    Konu Sahibi
5800 flash video izleyemeyenler dikkat
ARKADAŞLAR BEN DENEDİM GENELİNDE ETKİLİ, TELEFONDAN VİDEO SİTESİNE GİRDİĞİNİZDE RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ SİMGENİN ÜZERİNEN BİRKAÇKEZ HIZLI Bİ ŞEKİLDE KELEMİ İLE TIKLAYIN REAL SAYESİNDE BİRÇOK VİDEO İZLEYEBİLİYORSUNUZ BEN CANLI TV BİLE İZLEDİM
işini görenler teşekkür....

--------------- Ekleme ---------------
DENEYEMLER VARSA YAZSIN ARKADAŞLAR
BU FİLASH İŞARETİNDEN BAŞKA BİDE YEŞİL RENK KÜÇÜK KUTUCUK VAR ONDADA OLUYOR VALLA BENDE OLUYOR, MİLLET OLMUYOR DİYOR YA

• Beğen
Tepkiler: bujke01, xexec, dewrim68 ve 10 diğerleri

Progressivity

Progressivity

Üye
ilginç valla denemek lazım ben skyfire kullanıyorum genelde ama oluyo muydu böyle ya deneyecem bi ara bakalım sonucu yazarım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Mümün denedin mi?

Progressivity

Progressivity

Üye
yok hocam o deneyemedim wireless bağlantısı kesiliyor sürekli bıraktım bende daha uygun bi zamanda deneyecem

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Allah Allah bende hiç olmuyor bu kesinti..bağlantı ayarlarından veri aramasını sınırsız yaptın değil mi?

Progressivity

Progressivity

Üye
yok nadir abi o sınırsız zatende ben wireless'ı 2 blok öteden alıyorum benim ondan kaynaklanıyor :D ama yinede v31 de daha iyi bir bağlanyı sağlıyordum v40'ta kesinlikle bi sorun var wireless açısından

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
çekim gücü düşmüş olabilir ben evde bağlanıyorum bir tane sorun yaşamadım..sadece tuş kilidi kapanıyor..:ehe

resmigenc

resmigenc

Üye
Face te falan çalışıyomu bu canım kardeşim ?

mm_mm

mm_mm

Üye
    Konu Sahibi
Face te falan çalışıyomu bu canım kardeşim ?
denemedim kardeş dün fark ettım zaten hemen burda paylaştım heryerde çalışcak die bişiy yok bazı yerlerde çalışmıyor bunu unutmayın

marin81

Üye
tesekurler

futbol123

futbol123

Üye
sağolasın

turkish_honest

Üye
Benim N70 telefonumda bold internet opera mini programlarla youtube ve facebook gibi sitelerden video izleyemiyorum adobe linki çıkıyor flashplayer install falan diyor ama windows için olduğu zaman çıkmak zorunda kalıyorum realplayer uyarı bile vermiyor sizce neden arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim Not: dns ayarları şu şekilde 4.2.2.1 4.2.2.2

_gambit_

_gambit_

Üye
olmadı.Kırmızı kutu içinde f 9 simgesi cıktı tıkladım tıkladım real acmadı

mm_mm

mm_mm

Üye
    Konu Sahibi
:ah
olmadı.Kırmızı kutu içinde f 9 simgesi cıktı tıkladım tıkladım real acmadı
DOSTUM HEPSİNDE DİE BİŞİY DEİL BAZI SİTELERDE OLUYOR
MESELA
GOOGLE/VİDEO DA
HEMEN HEMEN HEPSİNİ AÇIYOR

byerhaner

Üye
wireless kesintisi için telefonda güncelleme yapyıysanız hafıza kartınıza biçimlendirmenizi tavsiye ederim.sorun büyük bi ihtimal çözülecektir...

ozn429

ozn429

Üye
ben denedim ama olmadı arkdaş ya flash yazısının üstüne tıkladım kalemle 3 5 defa sadece sayfa büyüo küçülüo işe yaramadı gene izlenmio gene izlenmio yani :s saol genede..

Godfather

Godfather

Üye
Arkdaşım denedi bu gün olmadı yaw :s

intoman

intoman

Üye
skyfire yükleyipte izleyemeyen varmı türlü yöntemlere gerek yok bence skyfire tek geçerim ...

fatih5825

fatih5825

Üye
sadece ekran büyüyor işe yaramıyor bende öyle oldu :S

bozanli

Üye
tesekkürler

--------------- Ekleme ---------------

ama olmuyor ki ekran büyüyor sadece 5800 da

Üst Alt