N79 (oyun,program,tema hepsi burda başka yerde arama)

Sponsorlu Bağlantılar

ali123456ali

ali123456ali

Üye
akatlı tesekkurler bır sorum dha olacak teldekı mesaj okuma ozellıgı ıcın turkce versıyonu varmı ??

--------------- Ekleme ---------------

akatlı moderetor olup olmadıhını bılmıyorum ama maxicep ıcın ben ce bu tecrubeye sahıpsın.

yalcin_bayazit

Üye
kardeşim gerçekten ama gerçkten teşekkürü hak ettin böyle kaliteli paylaşımlara uzun zamandır uzak kalmıştık hepsini indirdim çok saol

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
akatlı tesekkurler bır sorum dha olacak teldekı mesaj okuma ozellıgı ıcın turkce versıyonu varmı ??

akatlı moderetor olup olmadıhını bılmıyorum ama maxicep ıcın ben ce bu tecrubeye sahıpsın.

yorumun için teşekkür ederim ama sitede moderetör olmayı benden daha çok hak edenler var , gelelim konumuza senin için türkçe sms okuyucu program ekledim ilk sayfada buyur indir

teşekkürler

temaları n79 a nasıl kurucam?yardım edermisiniz?usb kablom var.bluetoothum yok

indirdiğin temaları usb kablosuyla telefonuna at , kur , daha sonra ayarlara gir ordan kişiselleştire ordan temalara gir orda kurduğun tema vardı onu işaretle , tmm dır artık teman hazır

yeni oyunlar eklenmistir

efem213

Üye
tek eksik futbol olmuş oyunlarda onuda ben paylaşıyım arkadaşlar maxicep forumda başka bi arkadaşın paylaşımından buldum

içinde en beğendiğim fifa09 oldu diğerleri biraz çocukça geldi fifa09'unda biraz yönetimi or n79 da ama sardım buaralar walla tavsiye ederim ayrıca 6 oyun war linkte :
İÇİNDEKİLER:
Maxicep.com - 6 rüya oyun (n73-n79-n95 ve 240-320) kendi uploadım 1-FIFA 09 3D
2-REAL FOOTBALL 09 3D
3-SPIDER MAN-TOXIC CITY 3D-2D
4-GRAND THEFT AUTO 4 2D
5-ASSASSIN'S CREED 3D
6-PRINCE OF PERSIA 4 3D

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
paylaşımın için saol

cozturk

cozturk

Üye
akatlı kardeşim konu çok güzel içindeki oyunlar temalar programlar da çok yararlı hepsini indirdim...teşekkürler....
devamı daim olur inşallah...

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
sorusu olan arkada$lar sorsun

tanerua07

Üye
galatasaray temaları yapsana bı turlu bulamadım bıyerde

barbaros17

Üye
Teşekkürler ..

cozturk

cozturk

Üye
Çok teşekkürler akatlı kardeşim...Paylaşımlar çok iyi bence hepsini indirdim...Ve.Konunu açmışsın takip ediyorsun buda çok iyi....

2. teşekkürmü yanlışlıkla verdim...:kop::kop:Sen daha fazlasını layıksın ama olsun...

2. teşekkürmü yanlışlıkla verdim...:kop::kop:Sen daha fazlasını layıksın ama olsun...

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler akatlı kardeşim...Paylaşımlar çok iyi bence hepsini indirdim...Ve.Konunu açmışsın takip ediyorsun buda çok iyi....

çok saol kardeşim beyendiyseniz ne mutlu bana :oke:

1amisos

1amisos

Üye
Teşekürler
iyi toplamışsın

cillop2006

Üye
arkadaşım paylaşımın mükemmel olmuşşşşşş ellerin dert görmesin
ama şu sms türkçe okuyucu n79 a uymuyorr nie

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım paylaşımın mükemmel olmuşşşşşş ellerin dert görmesin
ama şu sms türkçe okuyucu n79 a uymuyorr nie

kusura bakmayın çok özür dilerim doğru çalışan programın setupunu silmişim yanlışlıkla N95 için olanı paylaşmışım , kendimi affettirmek için size 10 numara msn programı paylaşıyorum çok harika gerçek pc deki gibi

cillop2006

Üye
tekrar teşekkür ederim n79 için sms i türkçe okuyan programı bulursan çok sevinirim

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
tekrar teşekkür ederim n79 için sms i türkçe okuyan programı bulursan çok sevinirim

ya benim telefonda vardı format attım telefona pc dekinide yanlış olanı silmişim , çalışanı nerden indirdiğimi hatırlamıyorum ama bulur bulmaz paylaşıcam

Cortex10

Cortex10

Üye
oyunlar programlar tamalar hepsi harika! çok teşekkürler, elina sağlık!

kaankaradavu12

Üye
eywallah yien...

Üst Alt