program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Engin kardeşim biliyorum programları ismi ile istiyorsun ama bir radyo programı arıyorum. App store daki program 3Gs 3.1.2 için henüz imzalanmamış. Şöyle kaliteli radyoları biraraya toplamış İPhone Radyo gibi bir program varmıdır acaba???
cok guzel bir radyo programı her ukleden radyolar turk yapımı türkiyeden yaklasık 200 radyo cok özeligi var dinledigin parcayı facebook dan yayınlayabilirsin felan ii idnlemeler

--------------- Ekleme ---------------

ellerine sağlık üstad
ricaederim :oke:

beko45

beko45

Üye
Engin abi senden bi oyun istegim var bulabilirsen harika olur "Smashed" diye bir oyun :D Ayrıca belirtmek isterim iphone'um için gerekli olan herseyi senin sayende edindim gerçekten teşekkur ediyorum Ellerinize sağlık ^^

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
engin bey desert eagle 3d tam sürüm bulabilirmisin rapid olmasin size zahmet
ewet deser eagle indir

ben iVideo Camera programını istiyorum , fakat app.storede 0.99 dolar aileden kredi kartı kullanan yok nereden temin edebilirim -.-
video çekmek için bu program daha iyi

kardes birde iphone femjoy versiyon bulabilirmisin no rapid olmasin sana zahmet
femjoy versiyonu nedir :hmmm:hmmm

Engin abi senden bi oyun istegim var bulabilirsen harika olur "Smashed" diye bir oyun :D Ayrıca belirtmek isterim iphone'um için gerekli olan herseyi senin sayende edindim gerçekten teşekkur ediyorum Ellerinize sağlık ^^​
güzel sözler için tşk al kardeşim buda istedigin oyun smashed hayırlı olsun

beko45

beko45

Üye
Engin abim bi oyun daha isteyecegim senden "Deep". Simdiden tessekkurler :) :) (bi de yardımın lazım buraya yazmamalıyım biliyorum ama daha yeni hesap actıgım icin pm atamıyorum. olmadı konu acarım ordan yardım edebilrsin kucuk bi sorun )

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Engin abim bi oyun daha isteyecegim senden "Deep". Simdiden tessekkurler :) :) (bi de yardımın lazım buraya yazmamalıyım biliyorum ama daha yeni hesap actıgım icin pm atamıyorum. olmadı konu acarım ordan yardım edebilrsin kucuk bi sorun )
:hmmm:hmmmya biliyorum o oyunu bir yerlerden aşagı düşüyorsun galiba dimi ama nereye koydum bulamıyorum bulunca emin ol sana pm atacam yardım almak için msn ekleyebilirsin profilimde var

beko45

beko45

Üye
:hmmm:hmmmya biliyorum o oyunu bir yerlerden aşagı düşüyorsun galiba dimi ama nereye koydum bulamıyorum bulunca emin ol sana pm atacam yardım almak için msn ekleyebilirsin profilimde var

Tmm aceleye gerek yok :) tesekkur ederim

aulu

Üye
cok guzel bir radyo programı her ukleden radyolar turk yapımı türkiyeden yaklasık 200 radyo cok özeligi var dinledigin parcayı facebook dan yayınlayabilirsin felan ii idnlemeler

Teşekkür ederim indiriyorum:bigstar:

abdullahsalam

Üye
muhteşem oyunlar hemen yükleyeceğim... knight online tarzı güzel bir oyun...

by_tata

Üye
selam Touch KO Boxing oyununu bulabilirmisin ben aradım ama bulamadım

cixim_1905

cixim_1905

Üye
engin kardeşim bende senden (ivideocamera) programını istiyorum b unun özelligi çektigin v ideoyu direk fotoraflara kaydediyor bulursan sevinirim

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
selam Touch KO Boxing oyununu bulabilirmisin ben aradım ama bulamadım
2 tane boxing oyunu var ikisinide veriyorum
süper ko boxing

face faghter

engin kardeşim bende senden (ivideocamera) programını istiyorum b unun özelligi çektigin v ideoyu direk fotoraflara kaydediyor bulursan sevinirim
ewet i video camera
buradan indir

muhteşem oyunlar hemen yükleyeceğim... knight online tarzı güzel bir oyun...
malesef bildigim yok ama varsa senın bildigin ismini ver

beko45

beko45

Üye
Engin abi "iGo My Way" navigasyon uygulaması vermişsin indirdim bende ama rar dosyası password istedi verdigin linkte de yazmıyor haliyle. Biliyorsan söyliyebilrmisin ? ( "Deep"i de bulamassan sorun degil abi cok aman aman biseye benzemiyor zaten :D )

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Engin abi "iGo My Way" navigasyon uygulaması vermişsin indirdim bende ama rar dosyası password istedi verdigin linkte de yazmıyor haliyle. Biliyorsan söyliyebilrmisin ? ( "Deep"i de bulamassan sorun degil abi cok aman aman biseye benzemiyor zaten :D )
şifre Şifre: BGiPhone yada BG_iPhone
maxicepte verilmişti ordan buldum

by_tata

Üye
2 tane boxing oyunu var ikisinide veriyorum
süper ko boxing

face faghter

teşekkür ederim ama aradığım oyunu adı Touch KO Boxing bunlar farklı

şifre Şifre: BGiPhone yada BG_iPhone
maxicepte verilmişti ordan buldum

şifrede ki ''i' harfini birde büyük 'I' harfi olarak dene

etame

Üye
selam Engin.
tvuplayer da lig tv ye bakabilmek icin sanirim 3g unrectrictor yuklemem gerekiyor.cydia dan yukleyemedim.ya da senin baska bir fikrin var mi
simdiden tesekkurler....

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
selam Engin.
tvuplayer da lig tv ye bakabilmek icin sanirim 3g unrectrictor yuklemem gerekiyor.cydia dan yukleyemedim.ya da senin baska bir fikrin var mi
simdiden tesekkurler....
bu konu hakında hiçbir bilgim yok :allalla:

beko45

beko45

Üye
Sagol engin abicim sifre ve hersey icin. Affına sıgınarak iki oyun daha istiyecegim. "iSamJackson" ve "ZenBoundle" ben aradım ama bulamadım sen bulursun diye dusundum engin abicm. Tesekkurler.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sagol engin abicim sifre ve hersey icin. Affına sıgınarak iki oyun daha istiyecegim. "iSamJackson" ve "ZenBoundle" ben aradım ama bulamadım sen bulursun diye dusundum engin abicm. Tesekkurler.
isamjackson

zen boundle

etame

Üye
selam engin
installous hakkinda bi sorum olcakti..indirmek istedigim programlar cok yavas iniyor 5 kb hizinda 3g ile . bu normalmi yoksa bi hata mi var..bi de bu yukledigim ipa. dosyalarini nasil bilgisayara alabilirim.
tesekkurler..

beko45

beko45

Üye
Tessekkur ederim Engin abi.

Üst Alt