Jar Resize s60v3 (Java Oyunları İstediğiniz Ekrana Göre Ayarlayın, Java Ekran Boyutu)

Sponsorlu Bağlantılar

mxm886

Üye
esesli26es programı yükledim açtım ancak benim ekranı küçültmem lazım oyunun boyutları seçenekler arasında yok ??? büyütmek istiyorum yine olumuyor??

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Teşekkürler inşallah çalışır :)

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
esesli26es programı yükledim açtım ancak benim ekranı küçültmem lazım oyunun boyutları seçenekler arasında yok ??? büyütmek istiyorum yine olumuyor??

öncelikler küçültme işlemi yapabiliyormu hiç denemedim deneme imkanım yok malesef.

ancak s60v3 işletim sistemi içinde çalışabilecek bütün ekran türleri mevcut bu boyutlar dışında bir oyun varsa elinizde o oyun yüksek ihtimalle nokia dışında bir marka için yapılmıştır.

profilinizde samsung kullandığınız yazıyor malesef sanmsunglarda bu programın yaptığı düzenleme çalışmaz.

Teşekkürler inşallah çalışır :)

rica ederim kesinlikle çalışan bir program yoksa biz n80 ciler oyun oynayamazdık neredeyse :)

duman42

Üye
arkadaşlar bu büyütüyo ben küçültcem nasıl olacak

neharitalebe

Üye
kardeş saol paylaşmıssın ama her jar a olmuyor hatta çoğuna olmuyor...

Atlas445566

Atlas445566

Üye
Allahına kurban kardeş :D

mcekinmez

Üye
eline sağlık

halil96

halil96

Üye
Framework süz Çalışmıyor

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
Frameworksuz pc pek dusunemiyorum zaten guncel olan her pc de vardir
herkese iyi kullanımlar

Aziz™

Aziz™

Üye
sağolasın kardeşim eyvallah

sefa0692

Üye
arkadaşlar 208*208 neden yapmıyor hata weriyor devam diyorum ama olmuyo olmuyo kafayı yiyecem lütfen yardımcı olun..

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 208*208 neden yapmıyor hata weriyor devam diyorum ama olmuyo olmuyo kafayı yiyecem lütfen yardımcı olun..

208x208 yapman mümkün değil çünkü o ekranı kullanan telfonlar s40 işletim sistemine sahip bu program ise s60v3 için geçerli. malesef ekranınaözel oyunlar bulman gerekli.

zamanında 6230i kullanmıştım biliyorum çok büyük uğraş grektiriyor o ekrana uygun bulmak ama yapılacak birşey yok.

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saol

"wesf"

"wesf"

Üye
süpersin:aha:

stst

Üye
cok guzeeel

deli0201

Üye
bu orgram bi işe yaramıyor

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
bu orgram bi işe yaramıyor

denenmiş ve kullanılan bir program böyle yanıltıcı mesajlar yazmadan önce sizin telefonunuz bu çalışmaya uygun mu bir kontrol edin...

profilinizde 6630 yazıyor yani s60v2. bu program ise s60v3 için uygundur...

Denenmiş ve hala kullanılan çalışan bir programdır... Yanıltıcı bilgi vermeyelim

kesinzafer

kesinzafer

Üye
saol kardeş

Üst Alt