Jar Resize s60v3 (Java Oyunları İstediğiniz Ekrana Göre Ayarlayın, Java Ekran Boyutu)

Sponsorlu Bağlantılar

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
Jar Resize s60v3 (Java Oyunları İstediğiniz Ekrana Göre Ayarlayın, Java Ekran Boyutu)
Java oyunlarınızı istediğiniz ekran çözünürlülüğüne ayarlamak için kullanabilirsiniz. Yalnız sadece s60v3 sistemler için geçerlidir.

Kullanımı çok kolay
Programı açıyoruz

1- Oyunun orjinal boyutunu seçiyoruz. Örn : 240x320
2- İstediğimiz Ekran boyutunu seçiyoruz Örn : 315x416
3- Butona tıklıyoruz ve bilgisayarımızdan oyunuseçiyoruz. Bir uyarı verirse devam et dememiz yeterli. Artık java oyunumuz bizim istediğimiz boyuta ayarlandı.

Bizzat telefonumda kullanıyorum java oyunlarda hiçsorunla karşılaşmadım şimdiye kadar.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mcraga, 12qwe123, tugray yüzen ve 40 diğerleri

Ozan

Ozan

Admin
Teşekkürler güzel bir uygulama ;)

• Beğen
Tepkiler: mehmet1337
EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
rica ederimişine yarar arkadaşların muhakkak

cihatgenc

cihatgenc

Üye
tesekkürler kardes

aziz_21

aziz_21

Üye
saol kardaş yalnız framework sorunu verdi ama indiriom

lilolilo

Üye
ben yapamadım arkadaşım :(

dada21

dada21

Üye
teşekkürler kardeş

bRy@nT

bRy@nT

Üye
ben ekranı küçültmek istiyorum:@

messi__19

messi__19

Üye
yhaa kardeş bu nasıl oluyo bende denedim ama yapamadım da eger anlatırsan memnun olurum sen kullanıyosun nede olsa neyse kardeş paylaşım için teşkler...

dövüşçü

Üye
Teşekkürler,inşallah çalışır!

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
bir değişiklik olmadı yapamadm herhalde

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
1- Oyunun orjinal boyutunu seçiyoruz. Örn : 240x320
2- İstediğimiz Ekran boyutunu seçiyoruz Örn : 315x416
3- Butona tıklıyoruz ve bilgisayarımızdan oyunuseçiyoruz. Bir uyarı verirse devam et dememiz yeterli. Artık java oyunumuz bizim istediğimiz boyuta ayarlandı.

Arkdaşlar programın kullanımını anlatmıştım ancak yapamayan arkadaşlar sanırım s60v3 işletim sistemi bir telefonda denemiyorlar oyunları diğer telefonlarda çalışıp çalışmadığı konusunda bir fikrim yok

fahrettin0322

fahrettin0322

Üye
İnşallah çalışır

Godfather

Godfather

Üye
saol

furempati2

furempati2

Üye
Çok saoLasın banada 320*240 oyun Lazımdı buLamıyodum ona göre oyun şimdi artık arama gerek yok

karabsmk

karabsmk

Üye
kardeş bende denedim benim framework 3.5 saten hatta yakın zamanda güncellendi bu kaç istio frame work u .....
yanıt bekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

kardeş çözüme git bunu burda yayınlıosun yaptıın bi işin arkasında durman lazım sölede bizde işimizi görelim dımı.........

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bende denedim benim framework 3.5 saten hatta yakın zamanda güncellendi bu kaç istio frame work u .....
yanıt bekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

kardeş çözüme git bunu burda yayınlıosun yaptıın bi işin arkasında durman lazım sölede bizde işimizi görelim dımı.........

öncelikle her konuya atılan mesajı aynı gün göremem veya takip edemem konularımı incelersen her yaptığım işinde arkasındayımdır...

nasıl bir sorunla karşılaştığını yazmalısın framework güncelmiş zaten yeni bir güncellemeye gerek yok ki

BktsBcr

BktsBcr

Üye
işe yarıycak. Teşekkürler..

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Aradığım program bu saol

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi