5800 windows 95 yükleme!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

erdem-77-

Üye
tşkler

mustafa

mustafa

Üye
arkadaşlar 5800 a win 3.1 ve win 95 i sorunsuz bir şekilde kurdum ve tam ekran yapma olayını da çözdüm ayrıca herkes 95 kurmuş ama ekranı kullanamıyordu onu da yaptım şimdi evden çıkıyorum isteyen olursa akşam anlatabilirim herkesin tatması gereken bi zevk bir işinize yarayacağından değil sadece zevk için ...

:D helal sana dün gece bayaa uğraştık ama ben artık pes etmiştim :D azimle yapmaya çalıştın ve yaptın helal sana arkadaşımm... :oke:

cengizsadikli

cengizsadikli

Üye
dostum şu işi biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz? ben n97 ye yükledim önce windows 95 yazısı geldi sonra ekran laciverte döndü dahada birşey olmadı lütfen yardım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaş konu açacak ayrıntılı anlatacak sabredin arkadaşlar..

jozefinyo

Üye
daha ayrıntılı anlatırmısın

llakin1907

llakin1907

Üye
:D helal sana dün gece bayaa uğraştık ama ben artık pes etmiştim :D azimle yapmaya çalıştın ve yaptın helal sana arkadaşımm... :oke:

çok sağol,seninle beraber yaptık işin büyük kısmını sana da helal ! :)
dostum şu işi biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz? ben n97 ye yükledim önce windows 95 yazısı geldi sonra ekran laciverte döndü dahada birşey olmadı lütfen yardım

arkadaş konu açacak ayrıntılı anlatacak sabredin arkadaşlar..

nadir hocamızın dediği gibi ayrıntılı olarak anlatacağım muhtemelen bu gece bitirmiş olurum yazmayı...
daha ayrıntılı anlatırmısın
anlatacağım...

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/symbian-destek/win3-1-ve-win95-5800-da-301713.html#post1985336

işte burada !

ve78el

ve78el

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok özür dilerim. konuyu açtım ama açıldıgından emin deildim şimdi gördüm. en altta mavi bir yuvarlak var kızın yanında ona tıklatınca iniyor :D:D:D tekrar tekrar özür

ymanisali

Üye
dosbox bir ms-dos emülatörü... windows 3.1 ve win95 tam olarak bağımsız işletim sistemleri değildir.
dos'a bağımlıdır. emülatör'ün altında boot edilip flash'a yani c: sürücüsünü bulup oraya yüklüyor...

ekremfm

Üye

whenever

Üye
ustam ne işe yarıyor bu win 95

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ya şu win95 i başka bi siteye upload etseniz rapidten aynı anda 2 indirmeye izin verilmedi diyor ayrıca 2 şeyde indirmiyorum.sitede bi sorun var galba tek şey indircem 2 şey indirmeye izin verilmedi diyor.:off:

kaptan933

Üye
kardesm indrdm dos dosyasnın sis ledim.. telefona yükledm fakat uygulamayı açmıyor !

alp_arslan_07

alp_arslan_07

Üye
arkadaşlar bunu bilgisayar olmadan exploreden yükleme şansımız varmi bilgisi olan varsa bilgilendirirse iyi olur

alaturka3636

Üye
şu programı nereden indireceğiz .

caglar_cf

Üye
screen shot olsaydı ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt