Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 windows 95 yükleme!!!!!!!!!!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
erdem-77-
Üye
tşkler
mustafa
Üye
arkadaşlar 5800 a win 3.1 ve win 95 i sorunsuz bir şekilde kurdum ve tam ekran yapma olayını da çözdüm ayrıca herkes 95 kurmuş ama ekranı kullanamıyordu onu da yaptım şimdi evden çıkıyorum isteyen olursa akşam anlatabilirim herkesin tatması gereken bi zevk bir işinize yarayacağından değil sadece zevk için ...
helal sana dün gece bayaa uğraştık ama ben artık pes etmiştim azimle yapmaya çalıştın ve yaptın helal sana arkadaşımm...
cengizsadikli
Üye
dostum şu işi biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz? ben n97 ye yükledim önce windows 95 yazısı geldi sonra ekran laciverte döndü dahada birşey olmadı lütfen yardım
Nadir
Emekli Yönetici
arkadaş konu açacak ayrıntılı anlatacak sabredin arkadaşlar..
dostum şu işi biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz? ben n97 ye yükledim önce windows 95 yazısı geldi sonra ekran laciverte döndü dahada birşey olmadı lütfen yardım
Arkadaşlar çok özür dilerim. konuyu açtım ama açıldıgından emin deildim şimdi gördüm. en altta mavi bir yuvarlak var kızın yanında ona tıklatınca iniyor tekrar tekrar özür
ymanisali
Üye
dosbox bir ms-dos emülatörü... windows 3.1 ve win95 tam olarak bağımsız işletim sistemleri değildir.
dos'a bağımlıdır. emülatör'ün altında boot edilip flash'a yani c: sürücüsünü bulup oraya yüklüyor...
ekremfm
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
whenever
Üye
ustam ne işe yarıyor bu win 95
mangdaşire
Üye
ya şu win95 i başka bi siteye upload etseniz rapidten aynı anda 2 indirmeye izin verilmedi diyor ayrıca 2 şeyde indirmiyorum.sitede bi sorun var galba tek şey indircem 2 şey indirmeye izin verilmedi diyor.
kaptan933
Üye
kardesm indrdm dos dosyasnın sis ledim.. telefona yükledm fakat uygulamayı açmıyor !
alp_arslan_07
Üye
arkadaşlar bunu bilgisayar olmadan exploreden yükleme şansımız varmi bilgisi olan varsa bilgilendirirse iyi olur