5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herkese günaydın arkadaşlar..

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
günaydın hocam

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
günaydın var mı sorunu olan?

exprus

Üye
eet orası öyle ..v40 tan sonra ana ekranda haritlar sekmesi belirdi de.oldukça da başarılı..bilmeden navi versiyon mu yükledim diye emin olamadım..teşekkürler

mkryvz

mkryvz

Üye
günaydın var mı sorunu olan?
Var :naughty:
V40 hack anlatımı yapmışsın teşekkürler.
Ancak FP2box yok veya nerede ve nasıl çalıştırılır? Yardımcı olursanız sevinirim :evet:

perladini

perladini

Üye
nadir kardeşim xpress i v40 yükselttim ve çok da güzel oldu fakat makina bana hacıdan gelmişti ve dili daha önce ingilizceydi mekkede türkçe yapıldı. ben versiyonu nokia software updater ile v40 yükselttim türkçe gitti ve dil ingilizce oldu sonra senin anlattığın şekilde phonix kurdum ve ülke kodunu herşeyi güzelce yükledim. şu anda 5800 telefonum açılıyor ama ekranda felan hiç bir şey yok sadece devamlı titreşim çalışıyor bu konuda ne yapılabilir

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
v40 hack lenince bize yararı ne oluyo ?

--------------- Ekleme ---------------

--------------- Ekleme ---------------

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
sertifika istemiyor he rpgoram yükleniyor

perladini

perladini

Üye
selam NADİR kardeşim ve diğer arkadaşlar :)
öncelikle nokia 5800 red makinam hacıdan geldi yaklaşık 1 aydır kullanıyordum. cihaza mekkede yazılım atılmış dili türkçe yapılmış.
bende 1-2 haftadır düzenli olarak yazılanları okuyup bir şeyler yapmak istiyordum. en sonunda nokia pcsuite ve ardından da nokia software updater i kurdum ve cihazı yedekledikten sonra v 40 güncellemesini yaptım çok da güzel oldu fakat dil türkçeden ingilizceye dönüştü. daha sonra bu konuda açılan phonix ile dil kodu yükleyeyim dedim ve harfi harfine bütün dediklerini bir kağıda yazdırıp aynen uyguladım .
phonix de en son güncelleme yaptıktan sonra succeded dişye bir yazı yazdı ben programı kapattım ve usbden cihazı çıkarttım ama bir daha hiç açılmadı.
açma kapama düğmesine bastığım zaman sadec titreşim devamlı olarak çalışıyor ama ekranda felan hiç bir şey yok kayboldu
Lütfen bana yardm et ...bir aylık telefonum gittimi :((

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
v40 hack lenince bize yararı ne oluyo ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
noldu arkadaşlar bir sorun mu var?

toligargala

toligargala

Üye
selam NADİR kardeşim ve diğer arkadaşlar :)
öncelikle nokia 5800 red makinam hacıdan geldi yaklaşık 1 aydır kullanıyordum. cihaza mekkede yazılım atılmış dili türkçe yapılmış.
bende 1-2 haftadır düzenli olarak yazılanları okuyup bir şeyler yapmak istiyordum. en sonunda nokia pcsuite ve ardından da i kurdum ve cihazı yedekledikten sonra v 40 güncellemesini yaptım çok da güzel oldu fakat dil türkçeden ingilizceye dönüştü. daha sonra bu konuda açılan phonix ile dil kodu yükleyeyim dedim ve harfi harfine bütün dediklerini bir kağıda yazdırıp aynen uyguladım .
phonix de en son güncelleme yaptıktan sonra succeded dişye bir yazı yazdı ben programı kapattım ve usbden cihazı çıkarttım ama bir daha hiç açılmadı.
açma kapama düğmesine bastığım zaman sadec titreşim devamlı olarak çalışıyor ama ekranda felan hiç bir şey yok kayboldu
Lütfen bana yardm et ...bir aylık telefonum gittimi :((

yok telefonun gitmedi flashı çöktü phoenixle dead modunda yazılım atman gerekiyor ama çok riskli yapamassan telefon tamamen gider bence hiç bulaşmadan bi servise götür yaparlar maaliyeti 30 tl gezmez ama yerden yere değişir

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
arkadaşım hiç uğraşma servise gönder :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pili bir çıkar sonra hafıza kartını çıkar sonra pili tak ve yeniden açmayı dene..

toligargala

toligargala

Üye
benim 6630 a öyle olmuştu dead modunda attım oldu ama yanlış bir şeyde tamamen telefon gider

warhacker

warhacker

Üye
Nadir abi 261. sayfaya kadar okudum göremedim v40 hack çıktımı? çıktıysa konu falan varmı yaklaşık stokta 20 program var bazıları serfitikasız ondan hackleyene kadar bıraktım yüklemedimde artık yükliyim :D çıktımı v40 hack?

gsad

Üye
arkadaşlar 5800 da arka kapakla batarya arasında hafif boşluk var sanırım arka kapak hareket ediyor bi de yanlardan hafif bastırdığım zaman seritin altındaki yerde baya bi esneme oluyor belli ki içi boş bu garanti kapsamına girmez mi değiştirilmesi gerekmez mi bir de ekranın bazı bölgelerine dokununca cıt cıt ses geliyor

perladini

perladini

Üye
yok telefonun gitmedi flashı çöktü phoenixle dead modunda yazılım atman gerekiyor ama çok riskli yapamassan telefon tamamen gider bence hiç bulaşmadan bi servise götür yaparlar maaliyeti 30 tl gezmez ama yerden yere değişir

arkadaşlar dediğiniz gibi ben uğraşsamda muhakkak eli,me yüzüme bulaştıracaktım
en iyisi telefoncuya götürmek dedim bana 30 tl ye patladı sağlık olsun
hepinize yine de teşekkür ederim iyi çalışmalar......