Opera mobile v10.00.320 beta 2 Son Sürüm s60v5 ..aNL..

Sponsorlu Bağlantılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Opera mobile v10.00.320 beta 2 Son Sürüm s60v5 ..aNL..

En populer mobil tarayıcı Opera yeni versiyonu ile karşınızda.10.00.320 beta-2 son son son sürüm!!!
Sayfa yüklemede yüzde 50'lik hız artışı
Sayfaları yüzde 70'e kadar sıkıştırma
Tablı menüler
Görsel yer imleri
Otomatik tamamlama
Dokunmatik telefonlara destek
Yeni download manager destegi ve opera link ile bilgisayarınızdaki opera tarayıcı ile senkronize edebiyorsunuz. Bunun yanında malesef yeni Opera Mobile 10 beta 2 de de flash destegi yok.:hmmm.Neden koymazlar anlamam...

N97, 5800, Samsung i7110, Samsung i550, Samsung Omnia HD, Samsung Innov8, Sony Ericsson Satio desteklemektedir.

English language phones 4.3 MB
Yüklemek İçin Tıkla

International Version 5.6 MB için lütfen ziyaret ediniz.

• Beğen
Tepkiler: ThaSkc, serimddxx, caspertxt ve 9 diğerleri

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
bunda hafıza dolu hatası veriyor mu

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uyarı çok geç veriyor diger sürüm gibi hemen vermiyor baya bir takılabiliyorsun bu sürümde.

rcpsng

Üye
bunun türkçesini nasıl yükleyecez yaw..

erturkk42

Üye
depolamayı hafıza kartına aktarma nasıl acaba 2 siteye bakınca hemen doldu.

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
beta 3 te hafıza sorunu ortadan kalkar inşallah flash desteğide beta 5 te gelir diye tahmin ediyorum bakalım ne olacak

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
flash desteği yok yaramaz

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
opera mini 10beta 6600da yüklenemiyor hatası veriyor.sizin paylaştığınız değil opera nın anasitesinden indirdiğim

kırocannnn

Üye
kendi browseri daha iyi 5800 ın

SIGINAK

Üye
arkadaşlar ben youtube a giremyorum telefonun dnsini değiştirdim ama olmuyor opera 4 ile girebiliyordum ama son sürümü yükledikten sonra giremiyorum bunu nasıl çözebiliriz.

dns adresini değiştirmeme rağmen opera neden dns adresini kafaya takmadan yokmuş gibi devam ediyor???

berken1

Üye
bakalım nasılmış

vurguncu73

Üye
flas desteyı yok ne ise yarıyor acaba

mekanik

Üye
mükemmel bi program bu kadar işime yarayacağını düşünmemiştim...

nickcurran

Üye
beta 3 çıktı sanırım

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
arkadaşlar ben youtube a giremyorum telefonun dnsini değiştirdim ama olmuyor opera 4 ile girebiliyordum ama son sürümü yükledikten sonra giremiyorum bunu nasıl çözebiliriz.

dns adresini değiştirmeme rağmen opera neden dns adresini kafaya takmadan yokmuş gibi devam ediyor???

opera mini yasaklılara girer çünkü norveçten bağlanır ama opera 10 girmez çünkü türkiyeden bağlanır o yüzden girmez yasaklılara gireceksen mini kullan

karapuma33

karapuma33

Üye
teşekkürler

Üst Alt