Hoşgeldim-Hoşgeldin bölümündeki mesajlar istatistiğe geçmemeli.. :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Aslında mesaj sayısı olayını komple kaldırsınlar daha iyi hem siz diyorsunuz mesaj sayılarını yükseltmeye çalışıyorlar Maşallah bu konuda kaçtane mesajın var sen napıyosun şu anda:islik:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ona bakılırsa şimdi bu konudada mesaj kasılıyor....:D

Bence böyle daha iyi Hoşgeldim-Hoşgeldin bölümünde ki 3-5 mesajın fazla bir önemi yok...:D

Sidretül Münteha

Üye
Yeni üyenin birisi konu açıyo, aynı konuda aynı üyenin 5-6 mesajı oluyo, bunun gibi yüzlercesi var... Bazı üyeler bu yöntemle mesaj sayılarını artırıyo...

Ben Hoş Geldın Bıle Demıyorum :D
Ama Sayende Tanıştığım Bi Arkadaşımı Gördüm :D
Bi Hoş Geldın Diyeyim :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sitede nerelerde mesajların istatistiğe gireceği belli bugünlerde millet mesaj sayısına taktı..önünüze duran mı var? aktif olun sizde artırın..

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yahu senle kimse tartışmaz :ehe Dövcek diye korktum ayol :ehe:ehe

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
Beni anlayan anladı, derdimi daha fazla anlatmama gerek yok... :)
Yönetimede mesaj çektim zaten :)

Ben burada forumun daha iyi olması, güzelleşmesi için çalışıyorum siz bana ne diyorsunuz :nono::nono:

--------------- Ekleme ---------------

™ мγdяєaм;1980497' Alıntı:
Ben Hoş Geldın Bıle Demıyorum :D
Ama Sayende Tanıştığım Bi Arkadaşımı Gördüm :D
Bi Hoş Geldın Diyeyim :ehe

Bunu anlamadım : ?: ?

Love Prince

Love Prince

Üye
eee sende şu an bu konuda mesaj kasıyorsun...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yahu biraz mantıklı düşün :D Mesaj kasacak adam başka bir bölümde de kasamaz mi ? Orası olmazsa ben de haber bölümüne giderim der orda kasar :D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sayende başkalarına hoşgeldin dedim diyor :ehe

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
Başka bölümlerde en azından paylaşım yaparak kasar :) Buda en doğal hakkı...
Benim söylediğim bölümde paylaşım yapılmıyor...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Arkadaşım adam hoş gelmiş tabiki konu açacak :ehe yorum yapanlar için mesaj sayısını arttırıyor demiyor musun ? Ben de diyorum ki orda arttıramaz ise başka bölümde arttırır en sonunda spam mesajdan ceza alır ...

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
Başka bölümde ne kadar artırabilirki..

Hem mesaj sayısını artırırken paylaşım yapmış oluyor başka bölümlerde. Ya bilgi veriyor ya da sorunu olanlara yardım ediyor. Ama Hoşgeldim-Hoşgeldin bölümünde gereksiz ve saçma mesajlar yazılıyor. Ayrıca yazan istediğini yazsın ama mesaj sayısı artmasın diyorum. Hala neden beni anlamak istemiyosunuz???? :S

Love Prince

Love Prince

Üye
ya arkadaşım hoşgeldin demekte mi yasak zaten orada mesaj yazan arkadaşlarımız belli.. sen niye bu konuda inat ediyorsun, mesaj kasmak isteyen her yerde kasar ;)

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşım hoşgeldin demekte mi yasak zaten orada mesaj yazan arkadaşlarımız belli.. sen niye bu konuda inat ediyorsun, mesaj kasmak isteyen her yerde kasar ;)

İsteyen isteyene hoşgeldin desin ama bazı arkadaşlarımız gereğinden fazla uzatıyor bu konuları ve mesaj kasıyorlar. Ben bu bölüm kapatılsın demiyorum, sadece mesaj sayısını artırmasın bu bölüm diyorum. Neden anlamak istemiyosunuz beni? |-)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ilginç yeni üye mesaj kasmadan bahsediyor..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bak güzel kardeşim , devrimci insan :ehe Haber bölümündeki habere adam sadece sağol derse burda mesaj sayısını arttırmak için mesaj atmış olmaz mi ? Ha hoş geldin diyecek ha sağol ne fark var :D Amacı mesaj kasmak olsun yeter istediği bölümde amacını gerçekleştirir ... Benden daha laf çıkmaz bu konu hakkında seni Yönetimin şefkatli ellerine bırakıyorum :ehe

Love Prince

Love Prince

Üye
İsteyen isteyene hoşgeldin desin ama bazı arkadaşlarımız gereğinden fazla uzatıyor bu konuları ve mesaj kasıyorlar. Ben bu bölüm kapatılsın demiyorum, sadece mesaj sayısını artırmasın bu bölüm diyorum. Neden anlamak istemiyosunuz beni? |-)

neyse ya başka yorumda yazmıyacağım seni yönetimin eline bırakıyorum :D

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
Değerli TuRkiShCowboy arkadaşım :) Bir üye haber bölümünde bir konuya bir defa sağol diyebilir, diğer mesajlarındada yorum yapar; bu paylaşıma girer. Ama Hoşgeldim-Hoşgeldin bölümünde bazı arkadaşlarımız hoşgeldin mevzusunu uzattıkça uzatıyorlar. Bu paylaşıma girmez, mesaj kasmaya girer.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ayh dövülmekten beter oldun xD herşeyede aynı cevabı veriyon, o zaman arkadaşlar sormayın bu üyeye birşey xD Hep aynı cevabı veriyor xD xD

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Paylaşımı bana mi öğretiyorsun :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt