Yeni üyenin birisi konu açıyo, aynı konuda aynı üyenin 5-6 mesajı oluyo, bunun gibi yüzlercesi var... Bazı üyeler bu yöntemle mesaj sayılarını artırıyo...

™ мγdяєaм;1980497' Alıntı:Ben Hoş Geldın Bıle Demıyorum
Ama Sayende Tanıştığım Bi Arkadaşımı Gördüm
Bi Hoş Geldın Diyeyim![]()

ya arkadaşım hoşgeldin demekte mi yasak zaten orada mesaj yazan arkadaşlarımız belli.. sen niye bu konuda inat ediyorsun, mesaj kasmak isteyen her yerde kasar

Haber bölümündeki habere adam sadece sağol derse burda mesaj sayısını arttırmak için mesaj atmış olmaz mi ? Ha hoş geldin diyecek ha sağol ne fark var
Amacı mesaj kasmak olsun yeter istediği bölümde amacını gerçekleştirir ... Benden daha laf çıkmaz bu konu hakkında seni Yönetimin şefkatli ellerine bırakıyorum 
İsteyen isteyene hoşgeldin desin ama bazı arkadaşlarımız gereğinden fazla uzatıyor bu konuları ve mesaj kasıyorlar. Ben bu bölüm kapatılsın demiyorum, sadece mesaj sayısını artırmasın bu bölüm diyorum. Neden anlamak istemiyosunuz beni?![]()

Bir üye haber bölümünde bir konuya bir defa sağol diyebilir, diğer mesajlarındada yorum yapar; bu paylaşıma girer. Ama Hoşgeldim-Hoşgeldin bölümünde bazı arkadaşlarımız hoşgeldin mevzusunu uzattıkça uzatıyorlar. Bu paylaşıma girmez, mesaj kasmaya girer.