Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Enes sanki seni suçluyor xS , alınma bu kadar canım ya ..
fbforever
Üye
Konu Sahibi
Öyle bi niyetim yok
Neyse fazla uzatmayalım, bu konuya şimdilik ara verelim Yönetimden gelen sonucu paylaşırım
Praetor
Emekli Yönetici
Tartışmaya girmeye bence gerek yok
Arkadaşımıza önerisi için öncelikle çok teşekkür ederim. Sitemiz hakkında düşünmesi, bir şeyler yapmaya çalışması beni oldukça mutlu etti.
Ancak bazı öneriler tutar bazıları tutmaz. Buna da anlayışla yaklaşmak lazım. Gerek fikre katılanlar gerek karşı çıkanlar olarak.
Konuya gelecek olursak...
İlgili bölümün mesaj arttırmasını durdurması şu anda gündemimizde değil ve uzunca bir süre de olmayacak. Zira bu konuyu tartışacaksak önce mizah bölümü için tartışalım.
Orada sadece
ile mesaj yazılıyor.
Sitede kötüniyetle mesaj "kasanlar" tespit edilir ve mesajları silinerek cezalarını alırlar. Örneğin mizah bölümünde her gülene gülerek karşılık veren Enes'in az mesajını silmedim vaktinde
Bunun ötesinde yazılan bir mesajın rütbeyi arttırması kadar doğal bir şey yok. Herkes muhteşem - mükemmel paylaşımlar yapamaz Yeter ki kötüniyetli olmasın. Ya da abartmasın.
Keyifli forumlar.