3220 USB Kablosu Olan Var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asepsi

asepsi

Üye
    Konu Sahibi
3220 USB Kablosu Olan Var mı?
Değerli arkadaşlar Nokia 3220 cep telefonu için usb kablosuna ihtiyacım var. Bu kablo benim için çok önemli telefondan almam gereken videolar var. Fotoğrafları mmsle alabiliyorum fakat videoların boyutundan dolayı mms le almam mümkün değil. Eğer yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim. Saygılarımla

djoz-

djoz-

Üye
Aradığınız kablo sıradan usb kablosu degil, usb fişinin içinde küçük bir devre var.. Yan sanayisi üretilmiyor ve orijinali ben 2007de sorduğumda 70 euro idi.. O fiyata alan biri yoktur heralde..
Hic bir cihazın yanında hediye olarak ta verilmediği icin bulmanız milyonda bir ihtimal..

Belki saçma gelebilir ama kaliteli bir kamera bulup telefonun ekranından kayıt yapmanızı önereceğim.. Aynı derdi çekmiş birinden tavsiye..

emre443444

Üye
kardeşim bu kadar zormu bunu yapmak telefonunda bluetooot yada kızılötesi varsa başka telefona at ordan hallet

asepsi

asepsi

Üye
    Konu Sahibi
Aradığınız kablo sıradan usb kablosu degil, usb fişinin içinde küçük bir devre var.. Yan sanayisi üretilmiyor ve orijinali ben 2007de sorduğumda 70 euro idi.. O fiyata alan biri yoktur heralde..
Hic bir cihazın yanında hediye olarak ta verilmediği icin bulmanız milyonda bir ihtimal..

Belki saçma gelebilir ama kaliteli bir kamera bulup telefonun ekranından kayıt yapmanızı önereceğim.. Aynı derdi çekmiş birinden tavsiye..

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim "djoz" çok sağol. tel eski bir model olduğundan bulamıyorum usb kablosunu, fiyatını da artık gözden çıkardım çünkü görüntüler kaybettiğim ve çok sevdiğim birine ait. ekrandan çekmiştim ama doğal olarak düzgün bir sonuç alamadım. elinde olan bir arkadaş çıkar umuduyla bekleyeceğim bir süre daha:bilmm

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim bu kadar zormu bunu yapmak telefonunda bluetooot yada kızılötesi varsa başka telefona at ordan hallet

ne bluetooth var ne kızılötesi dostum tam bir trajedi :ah

ada965

Üye
dostum ne atacan ki zaten hafızası 1mb ama ca42 kablosunu teknik servislerden alabiilirsin 10tlye satıyorlar bence 10 köntöre 5mblık wap paketi al 1mb oyun indir:)

djoz-

djoz-

Üye
dostum ne atacan ki zaten hafızası 1mb ama ca42 kablosunu teknik servislerden alabiilirsin 10tlye satıyorlar bence 10 köntöre 5mblık wap paketi al 1mb oyun indir:)

oyun mu?
Konuyu iyi okumanızı tavsiye ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt