haltie
Üye
vayyy sedat dayııı sağolasın dayımMehmetce38™;1973485' Alıntı:Hoşgeldin öz yeğenlerden Halit![]()

evet Nadide avatar yeter..
Halitim h.g.kardşm![]()
hoşbulduk abicim devam edin dinliyorum güzel gidiyor

vayyy sedat dayııı sağolasın dayımMehmetce38™;1973485' Alıntı:Hoşgeldin öz yeğenlerden Halit![]()

evet Nadide avatar yeter..
Halitim h.g.kardşm![]()

Ben de diyorum ne oluyor
Beni tencereye mi benzetti neHayır kapağımı da aramıyorum ama... Neyse
![]()

Bakma böyle dediklerine, üzülmesin diye öyle söylüyorlar.Mehmetce38™;1973485' Alıntı:Hoşgeldin öz yeğenlerden Halit![]()
Kıskandım şimdi![]()
![]()

Mehmetce38™;1973509' Alıntı:Yok Ata bu yuvarlanma şekli bu şekil yuvarlanma![]()
![]()
Ben de diyorum ne oluyor
Beni tencereye mi benzetti neHayır kapağımı da aramıyorum ama... Neyse
![]()

Hayırdır hocam? Sorun nedir? ☺ohooo burası nolmuş böyle yahu...
Bu bir çeşit ayin falan mı?ata'yı aydınlattığın için sağol abi
şimdi bizden oldun işte ata kaçarın yok daha![]()

Bakma böyle dediklerine, üzülmesin diye öyle söylüyorlar.
Halit temizliğe geliyor aslında buraya![]()
ben nuberone yeğenim .kıskanma olmasın 
Hocam artık general olda pılıyı pırtıyı topla buraya gel çok açıp kapatıyosun kapıyi içerisi soğuyor yahuohooo burası nolmuş böyle yahu...

evet içeriyi soğuttuğumun farkındayım Mehmet..diğer tarafı daha çok soğtuyom gerçi..Mehmetce38™;1973588' Alıntı:Hocam artık general olda pılıyı pırtıyı topla buraya gel çok açıp kapatıyosun kapıyi içerisi soğuyor yahu![]()

ben nuberone yeğenim .kıskanma olmasın
![]()
Mehmetce38™;1973588' Alıntı:Hocam artık general olda pılıyı pırtıyı topla buraya gel çok açıp kapatıyosun kapıyi içerisi soğuyor yahu![]()

Mehmet Abi, camları halledince kapıda bekletelim mi biz bu Halit'i... Açar kapar en azından...

otlamaya gitmişti 
Mehmet Abi, camları halledince kapıda bekletelim mi biz bu Halit'i... Açar kapar en azından...

Ben görebiliyorum abi korkmana gerek yokMehmetce38™;1973605' Alıntı:Dikkat Tamam Ata gizli ama bir gizli biri daha bize bakıyor3.5