5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bilen arkadaşlar yardım eder..

simone42

Üye
s.a arkadaşlar bende 5800 kullanıcısıyım ve bir türlü wlan bağlantısı kuramıyorum yardımcı olurssanız sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ayarlardan bağlantı ayarlarına girip wlan ayarlarından ağı kaydet gir..

MerciLess35

MerciLess35

Üye
Sa arkadaşlar sertifika sorunu için konu bi açtım fakat sonuç yok telefonumdan çok memnunum şu hatayıda kaldırabilmeyi başarırsam herşey çok güzel olucak kesin we çabuk bi yol warsa yönlendirin beni arkadaşlar daha önce bu sorunu halleden birçok arkadaş wardır bi el atarlarsa sewinirim telim 5800 red v 31.0.101

MerciLess35

MerciLess35

Üye
sıkıyomuş gibi hissettim kusura bakma kardeş imei wermek ne kadar iyi?

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
bir zararı olmaz bana göre;)

MerciLess35

MerciLess35

Üye
peki zaten başka çözümümde kalmadı yaptığım an olucak mı peki anında çözüm elde edicek miyim

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
doğru yaparsan evet ama 1 gün süreyle geliyor

MerciLess35

MerciLess35

Üye
en kısası 1 gün mü _?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
48 saat şu an...

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
evetttttttttttttttttttttttt 1 veya 2

MerciLess35

MerciLess35

Üye
son olarak danışıcam sizce opdadan mı imobile.con.com dan bu işlemi gerçekleştiriyim

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
hocam ilgilenirseniz sevinirim pskolejim bozuldu:ağlarım:

sadep12

sadep12

Üye
Merhaba arkadaşlar.
5800 güncellemeleri için *#0000# yapıp oradan güncellemeleri kontrol et yapıp güncellemeler çıkıyor.Buraya kadar anladım ama bu güncellemeler için kablosuz ağ bağlantısı olmayan arkadaşlar için ne önerebilirsiniz.İlla hattan bağlanıp kontör yemesine içim el vermiyor.Usb kablo üzerinden güncelleme felan yapamazmıyız ?

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
arkadşaım güncellemeni pc üzerinden yap

MerciLess35

MerciLess35

Üye
kardeş napabilirim doğru olanı yapmak için çabalıorum :nono::d::oke:

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
arkadaşım doğru olan için çabalıyorsunda aynı konuyu 1234 tane yerde sorma buraya soe cevabı al opdayı kullan tamam doğru seçenek bu hadii iyi forumlar:box

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar.
5800 güncellemeleri için *#0000# yapıp oradan güncellemeleri kontrol et yapıp güncellemeler çıkıyor.Buraya kadar anladım ama bu güncellemeler için kablosuz ağ bağlantısı olmayan arkadaşlar için ne önerebilirsiniz.İlla hattan bağlanıp kontör yemesine içim el vermiyor.Usb kablo üzerinden güncelleme felan yapamazmıyız ?
ilk sayfada Nokia Software Updater ve Phoenix ile güncellemenin nasıl yapıldığını anlattık..