5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

llakin1907

llakin1907

Üye
hayır yani mesela bir yeri aratıyorum normal haritadan onu da bulmuyo :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hımm nokia aramayı kaldırdı diye biliorum..

arda_ozmen

arda_ozmen

Üye
cok tesekkur ederım nadir kardes güzel calısma

llakin1907

llakin1907

Üye
yok wifi bağlı olunca buluyo ama kapatınca neti normal kendi haritasından arıyorum mesela bi yeri onu bulmuyo :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bulması için gps ye bağlı olması gerekiyor heralde..

llakin1907

llakin1907

Üye
onunla ne alakası var ki zaten 45 mblık türkiye haritasını yükledim yani orda var bu aradığım adres tekrar internete veya gps e ne gerek var?hem gps sadece konumlama demek değil mi? yani gps şu an nerde olduğumuzu bulmuyo mu? :S:S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onunla ne alakası var ki zaten 45 mblık türkiye haritasını yükledim yani orda var bu aradığım adres tekrar internete veya gps e ne gerek var?hem gps sadece konumlama demek değil mi? yani gps şu an nerde olduğumuzu bulmuyo mu? :S:S
buluyor ama gps ye bağlı olurken buluyor..bilmiyorum baya değişti sistem...ben kullanırken her şekilde arayıp buluyordu..

llakin1907

llakin1907

Üye
peki bekleyelim bakalım millet nasıl kullanıyor :D

Vi0LenT

Vi0LenT

Üye
Nadir Bu black koduyla yapmıstık benmkını şimdi benmkısı gri temalı oldu nss ten eskı product u yazdım yıne değişmedi hala gri tema eskisine geri donduremezmıyız bunu weya dondurmek ıcın yenı surumumu bekleyeceğim?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet eskisine dönemezsin yeni sürüm bekliyeceksin..

Vi0LenT

Vi0LenT

Üye
Gerçi ben ilk aldıımda siyah istiodm ne o ole kırmızı kırmızı xD

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayırlısı olsun..tam istediğin gibi olmuş..

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
gunaydın herkese

cbas

Üye
fotoğraflara gps den yer bilgileri neden yüklenmiyo bilgisi olan varmı ayarlardan açyorum yerbilgisini ekle diye bekliyorum uyduyu bulsun diye sonra çekim yapyorum eklemiyo

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fotoğraflara gps den yer bilgileri neden yüklenmiyo bilgisi olan varmı ayarlardan açyorum yerbilgisini ekle diye bekliyorum uyduyu bulsun diye sonra çekim yapyorum eklemiyo
harita görüntüsünü kaydet dediğinde etmesi lazım..

koray5800

Üye
çok çok saoln 2 gündr uğraşıorm yeni güncellenio nadir kardeş eyw

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

cbas

Üye
kamerayla resim çekerken çekilen resme konum bilgileri ekleme özelliği var bildiğim kadarıryla onu bi türlü yapamadım