evet yaa rütbeden daha çok katkı ve paylaşımdır zaten...
katılıyorum Ata paylaşım baya arttı farkındayız..eskisi gibi değil yeni bir üye bile arka arkaya konular açıyor..
Ben paylaşımdan değil, paylaşım yapana verilen değerden bahsediyorum abikatılıyorum Ata paylaşım baya arttı farkındayız..eskisi gibi değil yeni bir üye bile arka arkaya konular açıyor..
Örnek verebilir misin Halit?..abi paylaşımda önemli ama siteye kattığı değer de önemli yani üyenin görüşüne saygı gösterilmeli bazı zamanlar geliyor resmen cunda yönetimi gibi oluyor.göz korkutmak gibi bence herkes görevini yapsa belli kalıplar içinde sorun yaşanmıyacak.
Ben paylaşımdan değil, paylaşım yapana verilen değerden bahsediyorum abiÖrnek verebilir misin Halit?..
"İnsan kaybetmemek" hususuna ayrıca ve özellikle değer veren birisiyim. Aksine hep kazanmaya çalışırım kişileri. Diğer admin arkadaşlarım da böyledir.
örnek şu ata herkes için geçerli yani üyede üyeliğini yapacak yöneticide.şurda sorun insanın olduğu her yerde sorun olur.maxicepte 1000000+ bir site.kontrolü gerçekten zor.kimseyi rencide etmiycem ama yapılan yanlışlar var bu gerçek ama tavır çok yanlış oluyor bazen.insanlar kırılıyor ve soğuyor resmen.insan kaybetmek kolay önemli olan onu kazanmak.bu arada üyelerin hiç biri vazgeçilmez değil ben kendimi öyle görmüyorum en azından.bunun arkasına sığınacak kadar komik değilim en azından ama bunla gelinince insanın üzerine anlamsız oluyor.
"İnsan kaybetmemek" hususuna ayrıca ve özellikle değer veren birisiyim. Aksine hep kazanmaya çalışırım kişileri. Diğer admin arkadaşlarım da böyledir.
Bir sorun çıktığı zaman, (forumda demiyorum sadece her yerde, hatta dava açıldı diyelim, adliyede olalım) 2 taraf vardır ve istisnai durumlar haricinde bu iki taraf da kendisini haklı görür. Diyelim ki senin kardeşin benim kardeşimi vurdu, sakat kaldı kardeşim.
Ben senin kardeşinin 40 yıl yatmasını isterim, kardeşini de haksız görürüm (acımasızca, sakat kalacağını bile bile vurdu, haksız yere vurdu vs...).
Sen kardeşinin beraatini istersin, hiç yatmasın dersin, haklı görürsün kardeşini (çok kızdırdı, tehdit ediyordu zaten sürekli, sataşıyordu, kız kardeşine laf attı demiş mahalleli vs...).
Hakim ise 7 yıla hükmeder.
Ne sen memnun olursun karardan ne ben.
Sen de değer görmediğini düşünürsün ben de... Ama işin aslı öyle değildir.
Bu sitede isme bakarak müdahalede bulunulmaz. Olaylara bakılır ve olabildiğince adaletli olunmaya çalışılır.
genel anlamda maxicep süper zaten.bunu herzaman heryerde söylüyoruz.eleştiri iyidir pürüzlerinde giderilmesi için.herkes iyi derse orada sorun yok mudur zaten dimi dimi