Nokıa 5800 expressmusıc wırofon kullanımı (frıng) %100 kendı deneyımım calısıyor

Sponsorlu Bağlantılar

uydu

uydu

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 5800 expressmusıc wırofon kullanımı (frıng) %100 kendı deneyımım calısıyor
ARKADAŞLAR OLAY ÇOK BASİT. ŞİMDİ TURKTELEKOM UN WIROFON OZELLİĞİNİ HERKEZ BİLİR.

WIROFON :

EĞER WIROFON KULLANIYORSANIZ, SİZE NOKIA 5800 TELEFONUNUZU KULLANARAK INTERNETE BAĞLANABİLDİĞİNİZ HERYERDEN SANKİ EVDEYMİŞ GİBİ EV TELEFONUNUZDAN ARAMA YAPABİLMEYİ ANLATACAĞIM ! WIROFON SİTESİNE BAKTIĞINIZDA 5800 İÇİN AYARLARIN OLMADIĞINI GÖRÜCEKSİNİZ.

1. ADIM

İLK ADIM DA SİTESİNE GİRİP BİR ÜYELİK ALIYORUZ ( TAMAMEN ÜCRETSİZ BİR UYGULAMA)

2. ADIM

BU SİTEDEN ÜYELİĞİMİZ SIRASINDA CEP TELEFONUMUZA FRING PROGRAMINI İNDİREBİLECEĞİMİZ BİR LİNK GELİCEK.

3. ADIM

PROGRAMI TELEFONA GELEN LİNKTEN İNDİRİP KURUYORUZ VE PROGRAMI AÇIP ÜYELİK BİLGİLERİMİZİ GİRİYOR VE BAĞLANIYORUZ.

4. ADIM

ŞİMDİ GERİ KALAN İŞ, PROGRAMI KULLANARAK MSN ICQ SKYPE VE WIROFON UYELİK BİLGİLERINI GIRMEK.

5. ADIM

AMACIMIZ WIROFON KULLANMAK OLDUĞUNA GÖRE

SIP AYARLARINDAN ;

TURKTELEKOMUN BİZE GÖNDERDİĞİ

Kullanıcı Adı : Kullanıcıadını[email protected]
Şifre : *******
proxy: wirofon.turktelekom.com.tr

ŞEKLİNDE bilgilerinizi programa girin ve kaydedin.

6. ADIM

HERŞEYIN DÜZGÜN ÇALIŞMASI İÇİN PROGRAMDAN ÇIKIŞ YAPIN VE TELEFONUNUZU KAPATIP AÇTIKTAN SONRA PROGRAMA GİRİN.

7. ADIM

PROGRAM AÇILDIĞINDA REHBERİNİZDE Kİ BÜTÜN NUMARALARI GÖRÜR. YAPACAĞINIZ TEK ŞEY NUMARAYA ARARKEN SIP ARAMASINI SEÇİN.

HEPSİ BU KADAR !

SORUN YAŞAYANLAR LÜTFEN YAZSSIN. YARDIMCI OLUCAM !

• Beğen
Tepkiler: sonraull, 4w3e, bertini ve 4 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Güzel bir bilgi payalaşımı teşekkürler

Progressivity

Progressivity

Üye
gayet açıklayıcı olmuş wirofon şartlarını okuyayım bir uygun gelirse yapabilirim

boratc

Üye
Bilgi için tşk. bene kurdum kullanıyorum. Ancak neden internet telefonu özelliğini 5800'a koymamışlar anlayamadım. Bende E90 vardı internet telefonu linkine tıkladığımda direk bağlanıyor ve kapatabiliyordum. Daha kısa bir yoldu bence. Merak ettiğim acaba 5800'rada bu özellik katılabilirmi.Bir yerde N97 için bu özellik yok denmiş ve sonra cihaz güncellemesinde bu özellik eklenmiş deniyordu. Acaba 5800'dada olurmu?

nutty001

Üye
arkadasım ellerine saglıkta ben ayarı yanlış yaptım şimdi program açılınca hep rehber çıkıyo şimdi yeni ayarlarımı nasıl yapabilirim acaba

clltncr

clltncr

Üye
ARKADAŞLAR OLAY ÇOK BASİT. ŞİMDİ TURKTELEKOM UN WIROFON OZELLİĞİNİ HERKEZ BİLİR.

WIROFON :

EĞER WIROFON KULLANIYORSANIZ, SİZE NOKIA 5800 TELEFONUNUZU KULLANARAK INTERNETE BAĞLANABİLDİĞİNİZ HERYERDEN SANKİ EVDEYMİŞ GİBİ EV TELEFONUNUZDAN ARAMA YAPABİLMEYİ ANLATACAĞIM ! WIROFON SİTESİNE BAKTIĞINIZDA 5800 İÇİN AYARLARIN OLMADIĞINI GÖRÜCEKSİNİZ.

1. ADIM

İLK ADIM DA SİTESİNE GİRİP BİR ÜYELİK ALIYORUZ ( TAMAMEN ÜCRETSİZ BİR UYGULAMA)

2. ADIM

BU SİTEDEN ÜYELİĞİMİZ SIRASINDA CEP TELEFONUMUZA FRING PROGRAMINI İNDİREBİLECEĞİMİZ BİR LİNK GELİCEK.

3. ADIM

PROGRAMI TELEFONA GELEN LİNKTEN İNDİRİP KURUYORUZ VE PROGRAMI AÇIP ÜYELİK BİLGİLERİMİZİ GİRİYOR VE BAĞLANIYORUZ.

4. ADIM

ŞİMDİ GERİ KALAN İŞ, PROGRAMI KULLANARAK MSN ICQ SKYPE VE WIROFON UYELİK BİLGİLERINI GIRMEK.

5. ADIM

AMACIMIZ WIROFON KULLANMAK OLDUĞUNA GÖRE

SIP AYARLARINDAN ;

ŞEKLİNDE bilgilerinizi programa girin ve kaydedin.

6. ADIM

HERŞEYIN DÜZGÜN ÇALIŞMASI İÇİN PROGRAMDAN ÇIKIŞ YAPIN VE TELEFONUNUZU KAPATIP AÇTIKTAN SONRA PROGRAMA GİRİN.

7. ADIM

PROGRAM AÇILDIĞINDA REHBERİNİZDE Kİ BÜTÜN NUMARALARI GÖRÜR. YAPACAĞINIZ TEK ŞEY NUMARAYA ARARKEN SIP ARAMASINI SEÇİN.

HEPSİ BU KADAR !

SORUN YAŞAYANLAR LÜTFEN YAZSSIN. YARDIMCI OLUCAM !
Emeginiz icin cok tesekkurler, Fring indirdim msn v.b. programlari kurdum, Ama wirofon icin SIP ayarlarini bulamadim, yardimci olursanaiz sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

Emeginiz icin cok tesekkurler, Fring indirdim msn v.b. programlari
kurdum, Ama wirofon icin SIP ayarlarini bulamadim, yardimci olursanaiz sevinirim.

Buldum, kurdum ve denedim, sonuc mukemmel, ne kadar tesekkur etsem azdir

Bu gun bir sey tespit ettim ve canim SIKILDI. MSN kisilerimde bende olmayan bir isim cikiyor ve ben bunu telefonumdan hicbir yolla silemiyorum. Windows Live kisilerimde gorunmedigi icin oradan da silmek mumkun degil. grond95 diye bir kisi eklenmis kendi kendine. Bununla ilgili 2 sorum olacak, mumkunse yardimci olabilirseniz sevinirim.
1- Bu kisiyi nasil silebilirim?
2- Boyle bir seyin zarari olur mu? Virus v.b. bir seymidir?
Ne onerirsiniz?

tesekkurler konu cozumlenmistir

uydu

uydu

Üye
    Konu Sahibi
dostum ayarları yanlış yaptıysan yapaliceğin en güzel iş programı biraz kurcalamak, eline bi sözlük al yada pc den bir sözlük uygulaması aç, fring programında yazan ingilizce kelimelerin anlamlarına bak ve deneme yanılma yoluyla uygula. Şimdi her adım ın resmini çekmeye kalkarsak birsürü uğraş. İstersen ayarların tek tek resmini çekeyim.

Sip ayarları diye bir kısım var fring de, konuda anlattığım gibi

şeklinde yazın

muhakkak sizin msn nizde aynı kişi vardır, takma isimini değiştiren kişiyi bilemessiniz ki, herkezin msn adresini ezberinizde de tutamassınız.
virüs değil korkmayın

clltncr

clltncr

Üye
Tesekkurler, hem anlatiminiz, hem de sabirla yanitlariniz icin. Dediginiz gibi isim degistirmis bir kisi imis, buldum rahatladim.

bilal6

Üye
çok teşekkürederim bende oldu saygılar...

clltncr

clltncr

Üye
Fring programim gayet guzel calisiyordu, ancak bu gun msn uzerinden gorusme yaptirmiyor. baska bir msn den kendimi aratiyorum : "Bilgisayar Araması özelliğini destekleyen geliştirmelere sahip olmayan bir sürümünü kullanıyor. Lütfen karşınızdaki kişiden en son Messenger sürümüne yükseltmesini isteyin ve yeniden aramayı deneyin. "diyor. Bir bilen bir anlayan varmidir, bu sorunu sadece ben mi yasiyorum? *

atakist

Üye
Bilgi için Teşekkürler...

santana007

santana007

Üye
Teşekkürler, anlatımdakilerin aynısını yaptım ve şuan denedim çalışıyor, bu arada Ipass şifrenizide isteyin yolluyorlar telekomdan buda yurtdışında bedava wifi bağlanma için kolaylık...

kamber19077

Üye
eyvallah kardeşim ya süper bişe paylaştın :D

amicable

Üye
emeğe saygıı n97 denendi süper kusursuz çalışıyor

hasmat1453

Üye
fring sitesinden üyelik nasıl alınıyor,o siteye üye olamadım ben üyelik bilgisi felanda yok sadece kurulum telime geldi wifi olan yerde kuracam ama bu kez üyelik bilgisi istiyo heralde o zaman ne yapmalıyım,açıklamalara göre üyelik bilgisi istiyormuş,nasıl çözdünüz,teşekkürler

xcodesia

Üye
Paylaşım için teşekkürler.herşey tamam programı kurdum ayarlar tamam arama da yapıyor ama ne karşı tarafın sesi ne benim sesim gitmiyorr yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler

santana007 ipass şifresi ile yurtduşından bedav wifi ile bağlanma nasıl oluyor.yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler

santana007 ipass şifresi ile yurtduşından bedav wifi ile bağlanma nasıl oluyor.yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler

antalyayavu

antalyayavu

Üye
bende kullanmayi dusunuyorum lazim olacak tesekurler

antalyayavu

antalyayavu

Üye
Teşekkürler, anlatımdakilerin aynısını yaptım ve şuan denedim çalışıyor, bu arada Ipass şifrenizide isteyin yolluyorlar telekomdan buda yurtdışında bedava wifi bağlanma için kolaylık...

tesekurler bilgi icin

uydu

uydu

Üye
    Konu Sahibi
bu arada fring e skype hesabınızı eklerseniz telefonunuzun önündeki kameradan görüntülü görüşme yapabiliyorsunuz

canseverrr

Üye
ben n84 kullanıyorum yükledim ancak bir user password istiyor ne yapmam lazım nasıl kayıt yapacam yardım edin bana

biri bana yardım etsin n81 kullanıcısıyım fringi yükledim user password istemiyor nasıl yapacam nasıl kayıt edecem çabuk bilgi verin...

Üst Alt