Nadir
Emekli Yönetici
ordaki gibi tam yaparsan olur..Denedim onu olmadı
ordaki gibi tam yaparsan olur..Denedim onu olmadı
evettttelefonu navi koduyla güncelledim şimdi sadece tümleşik gps yi şeçince kontör gitmeyecek yani ?
ordaki gibi tam yaparsan olur..
mantıklıbende ilk sayfada anlattım derim..bu daha kısa cevap olur..![]()

allta ready demesi yetmiyor ordaki tüm işlemleri tam yapman gerekiyor write deyip yeniden kaydedip etmediğini kontrol etmelisin..Ama olmassa phonixten yapın demiştiniz ?
0587676 kodunu yapmıştım altta ready dedi we software yı actıımda 31.0.101 i en son wersıon olarak gordu :S
kim kızmış?kızma yaw niye kızıyonteşekkürler

Tekrar Baktım product kod yerınde 0587676 yazıor yanı doru yapmışım gibime gelıyorallta ready demesi yetmiyor ordaki tüm işlemleri tam yapman gerekiyor write deyip yeniden kaydedip etmediğini kontrol etmelisin..
Software yı yenıden actım we yıne guncelleştırme gerekmıor dediyok kardeşim neden kızayımmmmufuk kardeş kızmış biras baksana evet i uzatmış biras evetttgibi
![]()

o zaman 0591785..Turkey black..bu kodu dene..Tekrar Baktım product kod yerınde 0587676 yazıor yanı doru yapmışım gibime gelıyorSoftware yı yenıden actım we yıne guncelleştırme gerekmıor dedi
Peki DEniyorum sonucu yazıcam tekrardano zaman 0591785..Turkey black..bu kodu dene..