gripte oldum :D geçmiş olsun sümüklü:ehe
haltie Üye Konu Sahibi -YARINIYOK-' Alıntı: gripte oldum Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun sümüklü
-YARINIYOK- Üye yiri git deli ya ben seni niye yakalayım --------------- Ekleme --------------- bu yakalasın seni
haltie Üye Konu Sahibi -YARINIYOK-' Alıntı: yiri git deli ya ben seni niye yakalayım --------------- Ekleme --------------- bu yakalasın seni Genişletmek için tıkla ... bencede yakalama ondanmı korkucam
-YARINIYOK-' Alıntı: yiri git deli ya ben seni niye yakalayım --------------- Ekleme --------------- bu yakalasın seni Genişletmek için tıkla ... bencede yakalama ondanmı korkucam
huri$ Üye halitkirli' Alıntı: hoşgeldin nadide ewet huriş merak ettim neymiş o Genişletmek için tıkla ... bugunku takintim aslinda ben takintisiz ya$abiliyorum ama takmadanda edemiyorum bugun buna takmi$ durumdayim saygilaar
halitkirli' Alıntı: hoşgeldin nadide ewet huriş merak ettim neymiş o Genişletmek için tıkla ... bugunku takintim aslinda ben takintisiz ya$abiliyorum ama takmadanda edemiyorum bugun buna takmi$ durumdayim saygilaar
haltie Üye Konu Sahibi huri$' Alıntı: bugunku takintim aslinda ben takintisiz ya$abiliyorum ama takmadanda edemiyorum bugun buna takmi$ durumdayim saygilaar Genişletmek için tıkla ... takmadan olmaz huriş işte bi takıntın muhakkak olacak
huri$' Alıntı: bugunku takintim aslinda ben takintisiz ya$abiliyorum ama takmadanda edemiyorum bugun buna takmi$ durumdayim saygilaar Genişletmek için tıkla ... takmadan olmaz huriş işte bi takıntın muhakkak olacak